25 / 04 / 2024

Elon Musk zirveyi kaptırdı! Artık en zengin insan değil!

Elon Musk zirveyi kaptırdı! Artık en zengin insan değil!

Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk, bu unvanı kaybetti. Peki Bezos ve Musk'tan kim daha zengin?



Bernard Arnault kimdir?

1949 yılında Roubaix, Fransa’da dünyaya gelen 73 yaşındaki Fransız iş insanı Bernard Arnault, kariyerine 1971 yılında babasının şirketi olan Ferret-Savinel’de çalışarak başladı. 1974 ila 1984 yılları arasında şirket yönetimini üstlendi.

1949 yılında Fransa'nın Roubaix kentinde doğan 73 yaşındaki Fransız işadamı Bernard Arnault, kariyerine 1971 yılında babasının şirketi Ferret Savinel'de başladı. 1974'ten 1984'e kadar şirketin yönetimini devraldı.

Daha sonra lüks eşya şirketi Financière Agache'nin yönetimini devraldı. Hemen ardından yönetimi kaos içinde olan Boussac Saint-Frère'i satın aldı. Ancak, Christian Dior ve Le Bon Marche dışında şirketin diğer tüm varlıklarını sattı.

Son olarak, Ocak 1989'da, LVMH'nin hisselerinin yüzde 43.5'ini ve oy haklarının yüzde 35'ini kontrol etmek için 500 milyon dolar daha harcadı. Bunu yaparken şirketi dağılmaktan, inisiyatifi ele geçirmekten ve ipleri eline almaktan kurtardı.

Dolar o tarihte yerin dibine girecek! O ekonomist açıkladı! Bunu görenlerin aklı başından uçacak!Bernard Arnault’un sahip olduğu şirketler

Bernard Arnault'un en büyük hissedarı ve CEO'su olduğu LVMH, TAG Heuer, Louis Vuitton ve Hublot gibi saat ve moda markalarının yanı sıra Metro Market gibi perakendecileri de bünyesine katacak.

Bitcoin dibe çakılacak! Şok iddia ile yer yerinden oynadı! Hemen çok geç olmadan buraya koşun!
Halkbank Paraf'tan dev kampanya! 31 Aralık 2022'ye kadar acele edin!
Bakan Dönmez'den doğal gaz açıklaması: 4 milyon hane kurtulacak!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön