25 / 04 / 2024

Bakan Dönmez'den doğal gaz açıklaması: 4 milyon hane kurtulacak!

Bakan Dönmez'den doğal gaz açıklaması: 4 milyon hane kurtulacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 4 milyon haneye doğalgaz yardımı yapıldığını ve bu yardımların devam edeceğini söyledi.



Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Yaklaşık 4 milyon haneye senelik 3 milyar TL’lik yardım yapılacak olup 2022 Ocak-Ekim döneminde 331 bin haneye 114 milyon TL doğal gaz tüketim desteği sağlanmıştır" dedi.

Bakan Dönmez den doğal gaz açıklaması: 4 milyon hane kurtulacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TBMM bütçe sunumunda konuşuyor. Bakan Dönmez şunları söyledi: 

"2022 yılı Ekim sonu itibarıyla 55.901 MW olarak gerçekleşmiştir. Ülkemizin yenilenebilir enerji kaynaklı kurulu güçte Avrupa'da beşinci, dünyada ise on ikinci sırada yer alması "daha fazla yerli, daha fazla yenilenebilir" anlayışıyla gerçekleştirdiğimiz özverili çalışmalarımızın en önemli göstergelerindendir."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön