16 / 04 / 2024

Elysium Fantastic Bomonti'de 210 bin dolara! 0.99 faizle!

Elysium Fantastic Bomonti'de 210 bin dolara! 0.99 faizle!

Elysium Fantastic Bomonti'de yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...



Akıllı ev teknolojisi ile inşa edilen Elysium Fantastic Bomonti'nin Haziran 2011'de teslim edilmesi planlanıyor. İnşaatına Mayıs 2009'da başlanan Elysium Fantastic projesi, 3 bin 541 metrekare arsa üzerinde 40 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor.

Ofton İnşaat'ın Şişli Bomonti'de hayata geçirdiği Elysium Fantastic Bomonti'de alanları 42 metrekare ile 263 metrekare arasında değişen 346 konut yer alıyor. Projede 1+1 stüdyolardan teraslı penthouse'lara kadar birçok seçenek sunuluyor.

Elysium Fantastic'te cafe, bar, resturant, yüzme havuzu, fitness center, buhar odası, sauna, çocuk oyun odası, havuzlu terasta vitamin bar ve barbekü, kapalı otopark, 24 saat güvenlik, görüntülü diafon sistemi, kombi, jeneratör, beyaz eşya, kablolu tv ve kumanda edilebilen panjur sistemi yer alıyor.

Elysium Fantastic Bomonti'de düz 1+1'lerin fiyatları 210 bin dolar ile 438 bin dolar arasında değişiyor. Yüzde 30 peşinatla Garanti ve Yapı Kredi'den 5 yıla kadar 0.88, 10 yıla kadar ise 0.99 faizle konut kredisi kullanılabiliyor. Peşinatlar 63 bin dolardan başlıyor.

Alışıla gelen bütün mimari kavramları değiştirmeyi ve yeni bir mimari düşünce oluşturmayı hedefleyen bir proje olan Elysium Fantastic'in yapımında Babil'in Asma Bahçeleri'ni andıran mimari kullanıldı. Şehrin kalbinde inşa edilen roje içinde sunulan imkanlar da projenin farklılığını ortaya koyuyor.

Elysium Fantastic projesinde yer alan konutlarda TSE standartlarında 1. sınıf malzemeler kullanılacak. Dairelerde Arçelik, Beko veya Ariston marka ankastre buzdolabı, fırın, ocak ve bulaşık makinesi, davlumbaz, çöp öğütücü, çamaşır makinesi olacak. Vitrifiye ve armatürler E.C.A, Vitra, Serel marka ve muadil bir marka gömme rezervuar, asma klozet, kabinli duş tekneleri kullanılacak.

0212 343 51 45

www.elysiumfantastic.com

[email protected]

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön