29 / 03 / 2024

Elysium Serene Kandilli'de yaşam başladı! 850 bin liraya!

Elysium Serene Kandilli'de yaşam başladı! 850 bin liraya!

Firma: Ofton İnşaat

Proje: Elysium Serene Kandilli

Projelerinde yaşam kalitesi ve müşteri memnuniyetini yüksek standartlarla karşılaması ile öne çıkan Ofton İnşaat, konut markası Elysium konsepti ile inşa ettiği Serene Kandilli’yi üç ay önceden teslim etti...



Fiberoptik internet erişiminden mobil cihazlarla uzaktan kamera takip sistemine kadar güncel her çözümün sunulduğu Elysium Serene’de yaşam başladı. 136 daireden oluşan projenin yüzde 75’i satıldı, kalan dairelerin satışları devam ediyor.  


Türkiye’nin önde gelen inşaat gruplarından Ofton İnşaat, konut markası Elysium konsepti ile şehir projeleri arasında yine farkını ortaya koydu. Ofton, “Elysium Serene Kandilli”yi taahhüt süresinden aylar önce tamamladı. Lüks yaşam alanı projesi Elysium Serene’de daireler, konut sahiplerine üç ay önceden teslim edildi. Elysium Serene Kandilli’de anahtar teslimi, önceki akşam projenin bahçesinde düzenlenen törende gerçekleştirildi. Geceye  Ofton İnşaat  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Altun, Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Şimşek ve Salih Altun ev sahipliği yaptı.

Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, sektörde ön projelendirmeden şantiyeye tüm aşamaları teknik kadroları ile kendi bünyelerinde gerçekleştirdiklerini vurguladı. Altun, “Bu sayede her zaman hızlı ve eksiksiz anahtar teslim mekanlar sağlıyoruz. Elysium Serene'i de bu özelliğimizin bir sonucu olarak sahiplerine erken teslim ettik” değerlendirmesine bulundu. Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek, Elysium Serene’nin Ofton kalitesi ve güvenine yakışan bir proje olduğunu belirterek, “Elysium Serene, bölgenin zemin özelliklerine uygun, alt yapıları son derece teknolojik, dayanıklı ve çağdaş yaşam alanlarının en güzel örneklerinden biri oldu” diye konuştu. Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Altun da Elysium Serene’nin Kandilli’nin tarihi dokusundan kopmadan teknolojinin tüm imkanlarını üstün koşullarda yaşamayı mümkün kıldığını vurguladı.


Yüksek standartlarda yaşam başladı


Yaşam seviyesini yükselten ve müşteri memnuniyetini en yüksek standartlarda karşılayan kaliteli projeleri ile tanınan Ofton İnşaat, ismi itibariyle cennet anlamına gelen Elysium konsepti ile şehir merkezinde konforlu ve doğa ile iç içe yaşam alanları sunuyor. Ofton, yaşamın başladığı Elysium Serene’de tüm işlerinde olduğu gibi aile yaşantısının, komşuluk ilişkilerinin ve dostlukların pekiştirilebileceği huzurlu bir yaşam alanı sağlıyor. İstanbul’un en eski, en güzel ve zemini en sağlam boğaz semtlerinden olan Kandilli’de yer alan Elysium Serene, depreme karşı en dayanıklı zemin olan doğal kayalar üzerine kurulan, kendi alanlarında isim yapmış mimar ve mühendislerin çalışmaları ile inşaat sektöründeki en son teknolojilerle en üst seviyede inşa edildi.


Yüzde 75’i satıldı kalan dairelerin satışı hızla devam ediyor


Aralık 2011’de yapımına başlanan Elysium Serene Kandilli, 17 konaktaki 136 bağımsız daireden oluşuyor. Projedeki dairelerin yüzde 75’inin satışı gerçekleşirken, kalan dairelerin satışı ise sürüyor. Metrekarelerin 136 ila 164 arasında olduğu projede, daire fiyatları ise 850 bin TL ila 1 milyon 200 bin TL arasında değişiyor. Yüksek standartlardaki yaşamın artık başladığı Elysium Serene, sakinlerine fiberoptik internet erişiminden mobil cihazlarla uzaktan kamera takip sistemlerine kadar, güncel her çözümü sunuyor. Elysium Serene, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, fitness merkezi, pilates ve yoga salonları, buhar ve sauna odaları ile sakinlerini günün yorgunluğundan arındırırken, çocuk oyun alanları ile her yaştaki sakinlerini memnun ediyor. Yüzde 85 yeşil alana sahip projede, daire sakinleri büyük bahçelerinin keyfini sürerken, çocuklar ise dalından meyve yeme zevkini doyasıya çıkarabiliyor. Mini market ve güzellik salonu da olan proje, otopark alanları, güvenlik sistem ve hizmetleri ile önemli altyapı ihtiyaçlarını da karşılıyor.


Şehrin Anadolu ve Avrupa yakasındaki merkezi noktalarına kara ve denizyolu ile kolayca ulaşım sağlayacak stratejik bir konumda yer alan Elysium Serene Kandilli, Boğaziçi Köprüsü’ne 9 kilometre, Üsküdar’a 8 kilometre ve tarihi Kandilli İskelesi’ne 1,5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Elysium ile 10 yılda 10 projeyi teslim etti


Sektörün tecrübeli ve güvenilir işadamlarından İsmail Hakkı Altun ve Yusuf Şimşek’in 2003 yılında kurduğu Ofton İnşaat, şehir yaşamını seçenler ve yatırım yapmak isteyenler için akla gelen ilk kurumlar arasında yer alıyor. Ofton İnşaat, kuruluşundan bu yana Türkiye’nin ekonomik ve kültürel değişimlerini göz önünde bulundurarak, ihtiyaca yönelik, yaşam seviyesini yükselten projeler üretiyor. Ön projelendirme, tasarım ve şantiye aşamalarını nitelikli teknik kadrosu ile kendi bünyesinde gerçekleştiren Ofton, bu sayede müşterilerine her zaman hızlı ve eksiksiz anahtar teslim mekanlar sağlayarak sektörde fark yaratıyor. Konut markası Elysium konsepti ile 10 yılda toplam 10 proje teslim eden Ofton’un bu projeleri; Elysium Park, Elysium Residence Bomonti, Elysium Life, Elysium Garden, Elysium Cool, Elysium Residence Taksim, Elysium Fantastic,  Rixos Elysium Studios,  Rixos Elysium Suites ve Elysium Next Plaza’dan oluşuyor. Bu yıl bitmeden yapımını tamamladığı  Elysium Serene Kandilli  ile 11. projeye imza atan Ofton, bünyesinde oluşturduğu Turizm Grubu ile şehir otelciliği alanında da faaliyetlerini yürütüyor. Şirket, uluslararası otelcilik markalarının işletmeciliğini üstlendiği otel binaları ile ülke turizmine de katkıda bulunuyor.


Ofton İnşaat, şehir merkezinde ve bölgenin zemin özelliklerine uygun, alt yapıları son derece teknolojik, dayanıklı ve çağdaş yaşam alanları geliştirmeyi sürdürecek.


Telefon: 444 51 61

Web adresi: www.elyiumserene.com



projeye sor



Geri Dön