29 / 03 / 2024

Emaar Toskana Orizzonte ulaşım!

Emaar Toskana Orizzonte ulaşım!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Arıkan Yapı ve Emaar iş birliği ile hayata geçirilen Toskana Orizzonte projesi Başakşehir’de yükseliyor. Emaar Toskana Orizzonte ulaşım bilgilerine göre projenin Atatürk Havalimanı'na 21 kilometre uzaklıkta hayata geçirildiğini söylemek mümkün.




Arıkan Yapı ve Emaar iş birliği ile hayata geçirilen Emaar  Toskana Orizzonte  projesi Başakşehir’de 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.


Toskana Orizzonte Projesi ‘nde köy kahvesi, köy fırını, köy bakkalı, kütüphane, spa ve güzellik merkezi, açık tenis, squash ve padel kortları, basketbol ve voleybol sahaları, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, kids gym, yürüyüş ve jogging parkurları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.


Arıkan Yapı Toskana Orizzonte Projesi ‘nde toplam 187 adet villa bulunuyor. EmaarYapı Toskana Orizzonte ev fiyatları 625 bin dolardan başlayıp 2 milyon 385 bin dolara kadar yükseliyor.


Emaar Toskana Orizzonte ulaşım!

Ulaşım bilgileri kapsamında Toskana Orizzonte projesi Metrobüs Tüyap durağına 6.8 kilometre kilometre, Atatürk Havalimanı'na 21 kilometre, TEM Otoyolu'na 4,2 kilometre, uzaklıkta yer alıyor.


Emaar Toskana Orizzonte iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com


Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön