20 / 04 / 2024

Büyükçekmece Toskana Orizzonte ulaşım!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte ulaşım!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Büyükçekmece Toskana Orizzonte ulaşım bilgilerine göre proje, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Toplam 187 villa ve 16 mağazanın yer aldığı proje 450 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.



Toskana Vadisi projesinin 3. fazı olarak hayata geçirilen  Toskana Orizzonte  Evleri fiyatları 625 bin dolardan başlıyor. Projede 3 ile 7 oda arasında değişen 8 farklı tipte villa mevcut.


İstanbul Büyükçekmece'de inşa edilen Toskana Orizzonte Vilları 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Projede ilk etap teslimlerinin Eylül 2015, 2. etap teslimlerinin Haziran 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.


Arıkan Yapı ve Emaar imzası taşıyan Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor ve teslime kadar vade imkanı sunuluyor.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte ulaşım!

Satışları devam eden Toskana Orizzonte Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre mesafede inşa ediliyor.


Toskana Orizzonte Büyükçekmece'de yürüyüş ve jogging parkurlar, squash ve padel kortları, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahaları, Sağlık Kulübü, SPA ve güzellik merkezi, kids gym, açık tenis gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


Büyükçekmece Toskana Orizzonte ulaşım!

Adres: G 84 Bulvarı Göl Vadisi 34500 Büyükçekmece / İstanbul


Toskana Orizzonte Büyükçekmece iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön