24 / 04 / 2024

arıkan yapı Toskana Orizzonte

arıkan yapı Toskana Orizzonte

Toskana Orizzonte ile tek katlı villa projesinin mimarı Arıkan Yapı başlattığı kampanya ile ödemeye 10 ay sonra karar verme fırsatı sunuyor

Toskana Orizzonte Emaar teslim tarihi!

Toskana Orizzonte Emaar teslim tarihi ,ilk etap için 2015 yılının Eylül ayı olarak belirlendi. Toskana Orizzonte Emaar projesi Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta inşa ediliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte ulaşım!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte ulaşım bilgilerine göre proje, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Toplam 187 villa ve 16 mağazanın yer aldığı proje 450 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satış ofisi!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında yükselen projede 187 adet villa bulunuyor. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satış ofisi telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Toskana Orizzonte satış ofisi!

Toskana Orizzonte satış ofisi ile 0212 850 83 00 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Büyükçekmece Göl Vadisi'nde yükselen proje Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Başakşehir Toskana Orizzonte iletişim!

Başakşehir ’ de 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projenin lansmanı dün gerçekleşti. Başakşehir Toskana Orizzonte iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Başakşehir Toskana Orizzonte nerede?

Arıkan Yapı ve Emaar iş birliği ile hayata geçirilen Toskana Orizzonte projesi 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Peki Başakşehir Toskana Orizzonte nerede?

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte ev fiyatları!

Toskana Orizzonte projesi Başakşehir ’de 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte ev fiyatları 625 bin dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte iletişim!

Başakşehir ’ de 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen Başakşehir Toskana Orizzonte projesinin lansmanı dün gerçekleşti. Toskana Orizzonte iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Toskana Orizzonte lansman fiyatları!

Toskana Orizzonte lansman fiyatları vilların konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta olan proje 450 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte projesi!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte projesi İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde inşa ediliyor. Tek katlı villa yaşamı konsepti ile geliştirilen proje 200 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villaların alanları 179 metrekareden başlıyor. Toplam 187 adet tek katlı villalardan oluşan proje 200 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece fiyat!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece fiyat listesi konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. Tek katlı villa konsepti ile geliştirilen proje 1.068 dönüm arsa üzerinde inşa ediliyor.

Toskana Orizzonte basın toplantısı 21 Nisan'da!

Arıkan Yapı tarafından 200 milyon dolar yatırım değeriyle Büyükçekmece Göl Vadisi'nde inşa edilen ve 187 adet tek katlı villadan meydana gelen Toskana Orizzonte projesinin lansmanı 21 Nisan'da düzenleniyor.

Koray Arıkan kimdir? Koray Arıkan ne iş yapıyor?

Koray Arıkan  kimdir? Koray Arıkan'ın eğitim durumu nedir? Koray Arıkan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Koray Arıkan'ın kim olduğu ve Koray Arıkan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Habip Arıkan kimdir?

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Habip Arıkan kimdir? İşte Habip Arıkan'ın biyografisi...

Habip Arıkan'dan Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi kitabı!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan'ın 'Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi' kitabı çıktı.

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat'tan ayrıldı!

Tek-Art İnşaat Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapan Özlem Nazlı Arıkan, 3 Ocak 2022 tarihinden itibaren görevinden ayrıldı.

Enis Arıkan taş ev arayışında!

Son olarak Camdaki Kız dizisiyle izleyicilerin beğenisini toplayan Enis Arıkan Ayvalık veya Cunda'dan taş ev almak için kolları sıvadı.

Özlem Nazlı Arıkan kimdir? 

Tek-Art İnşaat Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Üyesi Özlem Nazlı Arıkan kimdir? Özlem Nazlı Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özlem Nazlı Arıkan'ın biyografisi...

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Üyesi oldu!

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat'ın Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Üyesi olarak atandı.

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yanık tarafından kuruldu.

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Gül tarafından kuruldu.

Güçkan Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçkan Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selmian Güçkan tarafından kuruldu.

Edirne'de tarihi çarşılarda yapılan kira artışı mecliste!

Edirne'de Vakıflar Genel Müdürlüğü mülkiyetinde olan tarihi çarşılarda yapılan kira artışı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytıncıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akan ve Şükrü Tolga Fırat tarafından kuruldu.

arıkan yapı Toskana Orizzonte Haberi

arıkan yapı Toskana Orizzonte

Büyükçekmece Göl Vadisi içinde inşa edilen ve Türkiye’ye Arıkan Yapı’nın getirdiği tek katlı villa konseptinin en güzel örneği olan Toskana Orizzonte yıl sonunda teslim edeceği villaları için yatırımcılara cazip bir fırsat sunuyor. Nisan ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında Arıkan Yapı yüzde 20 peşinat ardından 10 ay boyunca ödeme almıyor. Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan “Yatırımcı yüzde 20’lik ön ödeme sonrası, ev bedelinin yüzde 60’ını 10 ay sonra, kalan yüzde 20’sini de teslimde ödeyebiliyor.  Aynı zamanda tüm villalarımızda yüzde 10 KDV indirimi de devam etmektedir” şeklinde konuştu. 

Üçüncü etap inşaatının hız kesmeden devam ettiği projede Ekim 2015’den beri yaşam sürüyor. Haziran 2016’da ikinci etapta yaşamın başladığı projede üçüncü etabın Haziran 2018 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 440 dönüm...