18 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte lansman fiyatları!

Toskana Orizzonte lansman fiyatları!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Vadisi 3.Faz

Toskana Orizzonte lansman fiyatları vilların konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta olan proje 450 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.



Toplam 187 villa ve 16 mağazanın yer aldığı Toskana Orizzonte Evleri Metrobüs TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap durağına 6.8 kilometre mesafede inşa ediliyor. 


Toskana Orizzonte Villaları Büyükçekmece Göl Vadisi'nde, Arıkan Yapı ve Emaar imzası ile hayata geçiriliyor. Projede alanları 695 metrekareye ulaşan villalara yer veriliyor. 


Teslimlerinin ilk etapta Eylül 2015'te, ikinci etapta ise Haziran 2016'da gerçekleşecek olan Toskana Orizzonte lansman fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. 


Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri SPA ve güzellik merkezi, yürüyüş ve jogging parkurları, kids gym, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, squash ve padel kortları, basketbol ve voleybol sahaları, açık tenis, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzunun bulunduğu Dolce Vita Yaşam ile Sağlık Kulübü gibi ortak kullanım alanlarına sahip. 


Toskana Orizzonte lansman fiyatları 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Toskana Vadisi projesinin 3. fazı olarak tanıtılan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Toskana Orizzonte adres: G 84 Bulvarı Göl Vadisi 34500 Büyükçekmece / İstanbul


Emaar Toskana Orizzonte iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön