25 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Evleri fiyatları!

Toskana Orizzonte Evleri fiyatları!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toplam 187 adet villadan meydana gelen projede villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildi. Toskana Orizzonte Evleri fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 500 dolardan başlıyor.



Sosyal alanları içerisinde Dolce Vita Yaşam, squash ve padel kortları, kids gym, yarı olimpik kapalı ve açık SPA ve güzellik merkezi, yüzme havuzu, Sağlık Kulübü, basketbol ve voleybol sahaları, açık tenis, yürüyüş ve jogging parkurları, Sağlık Kulübü yer alıyor.


Toskana Orizzonte Evleri Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Proje Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçiriliyor.


Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında yükselen projede ev tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildi. Projenin ilk etabı bu yıl Eylül ayında teslim edilecek.


Toskana Orizzonte Evleri fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. 100 araçlık otoparkı bulunan proje 450 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. Projenin 2. etap teslimleri ise Haziran 2016 yılında teslim edilecek.


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön