25 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte fiyat listesi

Toskana Orizzonte fiyat listesi

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından hayata geçen Toskana Orizzonte Projesi’nin toplantısı 29 Aralık 2015 günü 10:00 ile 12:00 saatleri arasında Büyükçekmece'de gerçekleşecek.

Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları devam ediyor!

İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı'nın Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları hız kesmeden devam ediyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri satılık!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri satılık villa fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin ilk etapta bu yıl Eylül ayında gerçekleşeceği projede 187 adet konut bulunuyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatlar!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatlar kapsamında kampanyalar ve fırsatlar sunuluyor. İlk etap teslimleri bu yıl Eylül ayında gerçekleşecek olan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte villa fiyatları!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte villa fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. İstanbul Büyükçekmece'de inşa edilen projede 3 ve 7 odalı olarak tasarlanan konutlar yer alıyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. İlk etap teslimleri bu yıl eylül ayında gerçekleşecek olan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte adres!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte adres bilgilerine göre proje, G 84 Bulvarı Göl Vadisi'nde hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 1. etapta bu yıl eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte ulaşım!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de yükseliyor. Satış süreci devam eden projede konut fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Emaar Toskana Orizzonte Konutları iletişim!

Emaar Toskana Orizzonte Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi. Arıkan Yapı ve Emaar ortaklığıyla yapılan proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satış fiyatları!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İlk etap teslimlerinin bu yıl Eylül ayında gerçekleşeceği proje 450 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de metrekare fiyatı 650 bin dolar!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen Toskana Orizzonte projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Toskana Orizzonte ne zaman teslim edilecek?

Toskana Orizzonte Evleri projesi Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede satışlar devam ediyor. Peki Toskana Orizzonte ne zaman teslim edilecek?

Toskana Orizzonte satış ofisi telefon!

1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Toskana Orizzonte satış ofisi telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Toskana Orizzonte satış ofisi iletişim!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında yükselen projenin ilk etabı bu yıl Eylül ayında teslim edilecek. Toskana Orizzonte satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Toskana Orizzonte adres bilgileri!

Dolce Vita Yaşam Kulübünün yer aldığı projede evlerin tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor. Toskana Orizzonte adres bilgileri kapsamında proje Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Toskana Orizzonte'de TL fiyat kampanyası!

Toskana Orizzonte'de kısa bir süreliğine satışlar dolar değil, TL üzerinden yapılıyor. Toskana Orizzonte Büyükçekmece'de 36 ay vadeli ödeme imkanı sunuluyor...

Toskana Orizzonte'de 2'nci etap Haziran 2016'da teslim!

Arıkan Yapı ve Emaar Türkiye ortaklığıyla Toskana Vadisi içinde inşa edilen Toskana Orizzonte hayata geçiyor. Projenin ilk etabında yaklaşık yüzde 85 doluluğa ulaşıldığı ifade edildi.

Toskana Orizzonte'nin ilk etabında yaşam başladı!

Toskana Orizzonte’de ilk etap villalar sahiplerine teslim ediliyor. Türkiye’ye Arıkan Yapı’nın getirdiği tek katlı villa konseptinin en güzel örneği olan Toskana Orizzonte’de ikinci etabın inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Toskana Orizzonte'de 650 bin dolara villalar!

Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesafede yer alan projede toplamda 187 adet daire yer alıyor. Toskana Orizzonte'de fiyatlar 650 bin dolar ile 2 milyon 750 bin dolar arasında değişiyor.

Emaar Türkiye Arıkan Yapı Toskana Orizzonte'de hemen teslim villalar!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Toskana Orizzonte projesinde toplamda 187 adet daire bulunuyor. 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında yayılan projede villalar hemen teslim ediliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de 2.etap teslimleri Haziran 2016'da!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı imzası taşıyan Toskana Orizzonte projesinda villa fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Hemen teslim projelerde ikinci etap teslimleri 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de 2.etap 2016'da teslim!

1 milyon 68 bin metrekare arsa alanına sahip Toskana Orizzonte projesinde Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı imzası bulunuyor. Proje konum olarak İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Toskana Orizzonte projesinin toplantısı 29 Aralık'ta!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından hayata geçen Toskana Orizzonte Projesi’nin toplantısı 29 Aralık 2015 günü 10:00 ile 12:00 saatleri arasında Büyükçekmece'de gerçekleşecek.

Toskana Orizzonte'de banka kredili ödemelerle! 650 bin dolara!

İstanbul Büyükçekmece'de inşa edilen Toskana Orizzonte'de villalar hemen teslim ediliyor. 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanına sahip projede fiyatlar 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Toskana Orizzonte'de hemen teslim villalar!

1 milyon 68 bin metrekare arsa alanına yayılan Toskana Orizzonte'de Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı imzası bulunuyor. Projede fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte'de hemen teslim! 650 bin dolara!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından inşa edilen Toskana Orizzonte projesi 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede villa fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Toskana Orizzonte'de teslimler 30 Eylül'de başlıyor!

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı, Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Toskana Orizzonte'de 109 villanın yüzde 60'ı satıldı!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan, satışları devam eden Toskana Orizzonte projesinin lansmanından bu yana ilk iki etapta yer alan 109 villanın yüzde 60'ının satışını gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Toskana Orizzonte fiyat listesi Haberi

Toskana Orizzonte fiyat listesi

Büyükçekmece Göl Vadisi’nde Emaar Türkiye ve Türkiye’de tek katlı villa yaşamının mimari Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen Toskana Orizzonte Projesi’nde ilk etabın inşaatı tamamlanmıştır.Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan’ın 2015 değerlendirmesi yapacağı ve proje hakkındaki güncel bilgileri paylaşacağı basın toplantısında aynı zamanda 2016 hedefleri ve faaliyetleri de aktarılacaktır. 29 Aralık 2015 günü Büyükçekmece'de gerçekleşecek toplantı saat 10:00 ile 12:00 arası...