23 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Büyükçekmece'de lüks villalar 650 bin dolardan!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece'de lüks villalar 650 bin dolardan!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı imzasını taşıyan Toskana Orizzonte projesinde fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor. Toskana Orizzonte projesinde ilk etapta teslimler başlarken, 2. etap Haziran'da teslim ediliyor...




İstanbul Büyükçekmece'de yer alan Toskana Orizzonte projesi 1 milyon 68 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. İki etap olarak tasarlanan Toskana Orizzonte projesinin ilk etabındaki villalar hemen teslim ediliyor.


Toskana Orizzonte 2. etapta teslimler Haziran 2016 tarihinde yapılacak. 187 adet villanın yer aldığı Toskana Orizzonte projesinde fiyatlar 650 bin dolardan başlayarak, 1 milyon 200 bin dolara kadar değişiyor.


Toskana Orizzonte projesinde villaların büyüklükleri 179 metrekare ile 695 metrekare arasında belirlendi. Toskana Orizzonte Büyükçekmece'de konut kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor.


Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Toskana Orizzonte projesinde sağlık kulübü, SPA ve güzellik merkezi, açık yüzme havuzu, olimpik kapalı, açık yüzme havuzu, spor sahaları, kids gym gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Toskana Orizzonte adres: G 84 Bulvarı Göl Vadisi Büyükçekmece/İstanbul



Telefon : 0212 850 80 07

Toskana Orizzonte hakkında detaylı bilgi için tıklayın



Geri Dön