17 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık ev!

 Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık ev!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa edilen proje toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık ev ilk teslimleri Eylül'de yapılacak.



Ortak kullanım alanları arasında projede yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve jogging parkurlar, squash ve padel kortları, açık tenis gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Toplam 187 villadan meydana gelen projede villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildi. 16 mağazadan oluşan proje toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Banka kredisine uygun olan projede Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak yükseliyor. Lansmana özel fırsatlar ile satışların devam ettiği projede teslime kadar vade imkanı sunuluyor.


Ulaşım bilgisi kapsamında proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık ev fiyatları 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Toplam 450 bin metrekare inşaat alanından meydana gelen projede İlk etap bu yıl Eylül'de, 2. etabın ise Haziran 2016 yılında yapılacak. 


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön