25 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ev fiyatları!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ev fiyatları!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

İlk etabının bu yıl Eylül ayında teslim edileceği proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunyor. Toskana Orizzonte Büyükçekmece ev fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 500 dolardan başlıyor.



Lokasyon bilgisi kapsamında proje Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta inşa ediliyor. Proje Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçiriliyor. 


Toskana Orizzonte Büyükçekmece ortak kullanım alanları arasında Dolce Vita Yaşam, squash ve padel kortları, kids gym, yarı olimpik kapalı ve açık SPA ve güzellik merkezi, yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahaları, açık tenis, yürüyüş ve jogging parkurları, Sağlık Kulübü yer alıyor.


Toskana Orizzonte Büyükçekmece ev tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildi. Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında hayata geçirilen projenin ilk etabı bu yıl Eylül ayında teslim edilecek.


Toskana Orizzonte Büyükçekmece ev fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. 2. etap teslimlerinin Haziran 2016 yılında yapılacağı projed toplam 450 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor.


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön