25 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Büyükçekmece villa fiyatları!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece villa fiyatları!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toskana Orizzonte Büyükçekmece villa fiyatları konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede 187 villa ve 16 mağaza bulunuyor.



Konutları 3 oda ve 7 odalı şekilde dizayn edildiği  Toskana Orizzonte  Villaları Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığında İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de hayata geçiriliyor. 


Toskana Orizzonte Büyükçekmece villa fiyatları metrekarelerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede 1. etap teslimlerinin Eylül 2015, 2. etap teslimlerinin Haziran 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Emaar Toskana Orizzonte'nin ortak yaşam alanları; SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, basketbol ve voleybol sahaları açık tenis ve yürüyüş alanları, squash ve padel kortları, kids gym, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzundan meydana geliyor.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte Konutları TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre mesafede hayata geçiriliyor.


Toskana Orizzonte Büyükçekmece villa fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. Toplam 187 adet villa ve 16 mağazaya yer verilen proje 450 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.


Toskana Orizzonte Büyükçekmece satış ofisi 

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön