25 / 04 / 2024

Emaar Türkiye baharı Toskana Vadisi'nde karşıladı

Emaar Türkiye baharı Toskana Vadisi'nde karşıladı

Türk gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren Emaar Türkiye baharı Toskana Vadisi'nde karşıladı



Mimarisinde İtalya'nın Toskana Bölgesi'nden ilham alınan Toskana Vadisi yemyeşil vadisi, Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi'nin etkileyici manzarasında büyük bir panayır düzenlendi. 

Toskana Vadisi baharın gelişini 9 Mayıs Pazar günü birbiriden eğlenceli gösterilerin yer aldığı, ünlü tasarımcıların farklı tasarımları ziyaretçiler için sunduğu, doyasıya alışverişin yapıldığı "Bahar Panayırı" ile karşıladı. Luxus konseri, Tıpa Tıp Show ve yarışmalarla eğlencenin doruğa ulaştığı Panayır'dan elde edilen gelirin bir kısmı Minik Kalplerle El Ele Derneği - MİKADER'e bağışlandı.

İstanbul'un hızla yükselen bölgelerinden Büyükçekmece'de, 1.7 milyon metrekarelik geniş bir alanda 700 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edilen Toskana Vadisi, 12 farklı tipte toplam 540 lüks villa, ikiz villa ve Toskana dairelerinden oluşuyor. Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi'nin etkileyici manzarasında, tertemiz bir hava ve ılıman bir iklimde, dünya standartlarında tasarlanmış evlerde huzurlu bir yaşam imkanı sunan projeyi ABD merkezli mimarlık şirketi JZMK California ve Türk mimar Ahmet Erdinç yönetimindeki AE mimarlık üstlendi. Projenin rekreasyon merkezi ise Mimar Mahmut Anlar'ın imzası taşıyor. "Toskana Vadisi Yaşam ve Spor Kulübü" ile proje içindeki diğer sosyal fasilitele ve etkinlikler Toskana sakinlerine sağlıklı ve doğal bir yaşamın kapılarını açıyor.

Bahar Panayırı  büyük küçük herkese tüm gün eğlence sundu

Çocuklar kendileri için hazırlanan alanda korsan gemisi, kaydırak, sihirli ada, zıpzıp, trombolin, mini tren ve atlıkarınca ile unutamayacakları bir gün yaşadı. 

Ziyaretçiler panayırda tüm gün boyunca yer alan mısırcı, macuncu, simitçi, pamuk sekerci, patlamış mısır ve süt mısırı satan sokak satıcıları ve leziz ızgaralar, ev yapımı organik yiyecekler, börekler, krepler, hot dog, döner, köfte, sucuk gibi leziz yiyeceklerle keyifli bir gün geçirdi. 

Toskana Pazarı  özel tasarım ürünleri bir arada sundu

Toskana Pazarı bir daha hiçbir yerde bir arada görülemeyecek özel tasarımcıları bir araya getirdi. Özel tasarım takılardan aksesuar ve ev eşyalarına, kıyafetlerden hediyelik eşya ve kitaplara, organik yiyeceklerden saksı çiçeklerine her zevke ve ihtiyaca hitap eden standlar arasında  A&B Design, Afra, Aida Pekin, Aisha Aromaterapi Ürünleri, B&B Design By Burcu Birol, Berrin Akyüz, Blisskiss, Bilun Design, Biu Factory, Bugga, Buka, Camevi, DamL@rt, Dekoduvar.com, Desin Turizm, Duru İnci Takı Tasarım, Echickk!, EkoOrganik, Elele, Emanetçiler Derneği, eviHAN Çukurcuma, Fosi'nin Hayalleri, Güner Liman, Hande Bilten, Handechi, Hayal Arkadaşlarım ve Keçe, Janet Collection, Lazy, Liza Taşçı, Kürşat, Mahperi Tasarım, Marla Dancer, maybedesign, Melda Başçakır, Melt'M Design Studio, MİKADER, Minush "Handmade&Earth" Friendly, Oli Bastian, Onok, OrganicEra, Otantik Çini Seramik, Partipaketi.com, Pick Me! ve Handy, Renkli Tasarımlar, Sedef Çalarkan, Simay Bülbül, Şenay Akın Atölye & Funda Mutlu, Tabe Kıyamet Vintagerie, Tahtao, Turkis-hi by Şehnaz Gider, Wonderland Accessories, Zerger by Nesrin Dugan Handmade Jewellery, Galata House-Homemade, Krispy Kream, News Frank's Hot Dog, Mutlu Eller, Toststop, Vinkara yer aldı.


Geri Dön