28 / 03 / 2024

Emekli bayram ikramiyesinde hesaplar tutmadı! Müjde verilecek derken bayramın tadı kaçabilir

Emekli bayram ikramiyesinde hesaplar tutmadı! Müjde verilecek derken bayramın tadı kaçabilir

Emeklilere bayram ikramiyesi zammı tam bir muammaya dönüştü. Ramazan ve Kurban bayramlarında emeklilere ödenen bayram ikramiyelerine zam yapılıp yapılmayacağı merakla beklenirken kamuoyundan peş peşe 'zam' çağrıları gelmeye devam ediyor.



Emeklilere verilmesi planlanan bayram ikramiyesi müjdesi kamuoyunda yapılan onca haber ve çağrıya rağmen bir türlü netliğe kavuşmadı. 12 gün sonra Ramazan ayı bitecek ve ay başında Mayıs'ın birinde emekli bayram ikramiyeleri hesaplara yatırılacak. Emekli bayram ikramiyesinde merak edilen ise 4 yıldır olduğu gibi ikramiyenin bin 100 liradan mı yoksa zamlı yeni fiyattan mı yatacağı. Emekliler mevcut maaşlarıyla geçinemediklerini her fırsatta dile getiriyor. 

"TÜRK LİRASI ARTIK SATIN ALMA GÜCÜNÜ KAYBETTİ"

Emeklilerin dile getirdikleri sorunların en başında, 'Ülkemizde felaket bir ekonomik krizin yaşandığı' gerçeğine vurgu yapılarak değeri iyice dip yapan Türk lirasının satın alamama gücü geliyor.

Emeklilerin ortak görüşü ise, "Felaket bir pahalılık var. 2 bin 500 liraya bizim emekli arkadaşlarımızın geçinme ihtimali yok. Emekli arkadaşlarımız çocuklarıyla bir yere gidemiyor. Hatta torunlarının yanına gidemiyor" şeklinde ifade ediliyor.

Emekli bayram ikramiyesinde hesaplar tutmadı! Müjde verilecek derken bayramın tadı kaçabilir


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön