26 / 04 / 2024

Emekli maaşı alanlar yarın en yakın PTT şubesine koşsun! En az 30 bin TL yatırılacak! İşte detaylar!

Emekli maaşı alanlar yarın en yakın PTT şubesine koşsun! En az 30 bin TL yatırılacak! İşte detaylar!

Emekli maaşı alan vatandaşlar yarın en yakın PTT şubesine gidip başvursun. İşte merak edilen detaylar!



PTT EMEKLİLERE EK ÖDEME Mİ YAPIYOR?

PTT emekli vatandaşlara ek ödeme mi yapıyor sorusu gündemde yer alıyor. Birçok banka emekli vatandaşlar için hazırladıkları ödeme fırsatları sunuyor. Bu ödemelere PTT de dahil oldu. PTT ek ödeme haberini açıkladı. Kurum tarafından emeklilere en az 30 olmak üzere 80 bin liraya kadar ödeme yapılacağını duyurdu. Ödemeler emeklilerin maaş hesaplarına yatırılacak. Siz de yarın en yakın PTT şubesine gidip bu konuda bilgi alıp, başvurunuzu yaparak ödemenize kavuşabilirsiniz.

Emekli maaşlarını PTT üzerinden alan emekliler T.C kimlikleri ile birlikte PTT şubelerine giderek T.C. kimlik numaraları üzerinden yapılacak sorgulama neticesinde ödemelerini alabilirler. Kredi ödemeleri kişinin kredi notuna göre yapılmaktadır. Başvurularda da emeklilerden hiçbir şekilde kefil şartı aranmıyor.

PTT EK ÖDEME BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

PTT ek ödeme başvurularına dair detaylar araştırılıyor. Emeklilerin PTT üzerinden başvurularını gerçekleştirmek ve nakit kredi kullanabilmeleri için öncelikle maaşlarını PTT üzerinden almaları gerekmektedir. Emekli maaşını ilk defa PTT şubelerine taşımanız durumunda banka bu kredi için ilk önce maaş alınmasını kriter olarak belirlemiştir.  Maaş işlemlerinin bitmesinden sonra da direkt olarak PTT gişelerine gideren başvuru yapabilir ya da PTT’nin kısa mesaj hizmetini de kullanabilirler. İsteyen kişiler, oturdukları yerden zahmete girmeden kredi başvurusunda bulunabilir.

Promosyonlara zam! Emekliler en yüksek promosyon veren bankaya koştu! TEB, Akbank, Garanti promosyonları!

Asgari ücretlinin haberi bile yok! Kıdem tazminatına ek en az 2.543 TL ödeme yapılıyor! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanlığı 12.554 TL maaş ile personel arıyor! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön