20 / 04 / 2024

Emekli promosyonu 10 bin TL olacak mı? ING Bank'ın vereceği promosyon da belli oldu

Emekli promosyonu 10 bin TL olacak mı? ING Bank'ın vereceği promosyon da belli oldu

Emekli promosyonundaki yarış devam ederken, bankaların bu rakamı 10 bin TL bandına çıkarıp çıkarmayacağı merak ediliyor. ING Bank da emeklilere vereceği promosyonun miktarını açıkladı.



Bankaların emekli promosyonları üzerindeki yarışı hız kesmeden devam ederken, emekli vatandaşların aklında tek bir soru işareti oluştu. Bankalar promosyon miktarını 10 bin TL'ye çıkaracak mı yoksa çıkarmayacak mı? Bu konuyla ilgili henüz net bir gelişme yok ancak ING Bank, kendi vereceği promosyon miktarını vatandaşlarla paylaştı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön