25 / 04 / 2024

Emekli promosyonundan sonra bir adım da büyükşehirden! 4 bin 500 TL verecekler

Emekli promosyonundan sonra bir adım da büyükşehirden! 4 bin 500 TL verecekler

Emeklilere yönelik promosyon kampanyasının etkileri devam ederken, bir önemli adım da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. Belediye, öğrencilere yönelik yeni bir burs kararına imza attı.



ANADOLU VAKFI

Vakıf, bursları geri ödemesiz olarak maddi durumu kısıtlı üniversite öğrencilerine veriyor. Anadolu Grubu'na bağlı olan Vakfın bu yılki burs başvuruları ise eylülde ayında gerçekleştirilecek. Kesin kayıt tarihi: 1-30 Eylül arasında gerçekleştiriliyor.

ELGİNKAN VAKFI

Vakıf, üniversiteli öğrencilere maddi destek sağlamak amacı ile yürüttüğü burs programı kapsamında İTÜ, ODTÜ, EGE, İÜ ve Boğaziçi Üniversitelerinde lisans okuyup başarılı olan ve maddi imkânları kısıtlı öğrencilere karşılıksız burs veriyor.

SEMA YAZAR GENÇLİK VAKFI

Vakıf, şimdiye kadar tüm Türkiye dâhilinde birçok öğrenciye burs imkânı tanımış. Bu öğrencilerin bir kısmı doktora yapmak üzere Yurtdışı eğitim kurumlarına gönderiliyor. Her yıl imkânlar paralelinde daha fazla öğrenciye burs vermeye çalışıyor. Vakıf ayrıca Başarı bursu ve özel burs programı gibi farklı alternatiflerle bursa ihtiyaç duyan öğrencileri destekliyor.

ALARKO KÜLTÜR VE EĞİTİM VAKFI

Alarko Kültür ve Eğitim Vakfının amacı, ulusumuzun çağdaş uygarlık seviyesine ulaşması için toplumumuzun eğitim ve kültür seviyesinin yükselmesine katkıda bulunmaktır. Alarko Kültür ve Eğitim Vakfı (ALEV), bu amaçla eğitim çağındaki başarılı ve kabiliyetli gençlerin yetişmesi için her yıl "Karşılıksız Burslar" vermektedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön