28 / 03 / 2024

Emekli yılbaşı ikramiyesi 2023! Yılbaşında emeklilere ikramiye var mı? Emeklilere yılbaşı ikramiyesi ne verilecek mi?

 Emekli yılbaşı ikramiyesi 2023! Yılbaşında emeklilere ikramiye var mı? Emeklilere yılbaşı ikramiyesi ne verilecek mi?

Emekliler, bu sene yılbaşında ikramiye alıp alamayacaklarını sorguluyor. İşte 2023 emekli yılbaşı ikramiyesine dair detaylar!



Emeklilerin gündeminde Ramazan ve Kurban Bayramı’nda verilecek ikramiyeler yer alıyor. Ramazan ve Kurban Bayramı'nda emeklilerin aldığı 1100 TL'lik ikramiyenin 2023 yılında da devam edeceği açıklandı. Bununla birlikte emekli maaşlarına yapılan zamlar konuşulmaya devam ederken bayram ikramiyelerine zam yapılıp yapılmayacağı konusu da tartışılmaya başlandı.

İşte emekli ikramiyeleri hakkında merak edilen tüm detaylar…

2023 YILININ RAMAZAN VE KURBAN BAYRAMLARI NE ZAMAN?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından duyurulan 2023 yılı takviminde Ramazan Bayramı'nın ilk günü 21 Nisan Cuma gününe gelmektedir. Kurban Bayramı da 2023 yılında 4 gün devam edecek. 28 Haziran Çarşamba günü başlayacak olan Kurban Bayramı 1 Temmuz Cumartesi günü son bulacak.

YILBAŞINDA İKRAMİYE ÖDEMESİ YAPILACAK MI? EMEKLİ İKRAMİYESİ YILBAŞINDA VERİLECEK Mİ?

Yılbaşı için ikramiye ödemesi yapılıp yapılmayacağı konusu en çok araştırılan konular arasında yer alır. Ama yeni yılda yani 2023’te ikramiye verileceği ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

ZAM TUTARLARI NE KADAR OLACAK?

Şimdiye kadar açıklanan yüzde 84. 39'luk enflasyon oranı kapsamında memur ve emekliler için enflasyon farkı kesinleşmiş oldu. Hürriyet'ten Noyan Doğan'ın yazısında yer alan bilgiler doğrultusunda TÜİK tarafından açıklanan 5 aylık enflasyon verileri ile Bağ-Kur emeklileri için yüzde 14.5 zam kesinleşirken Aralık ayının açıklanması ile beraber daha yüksek olabileceği de duyuruldu.

TÜM EMEKLİLERE ŞARTSIZ 2.200 TL EK ÖDEME YAPILIYOR! YILBAŞI İKRAMİYESİNE DAİR DETAYLAR!

Ramazan ve Kurban Bayramları öncesinde emekli vatandaşlara, bayram ikramiyesi adı ile ödemeler yapılırken, Bu yılla beraber her bayram öncesi 1.100 TL verilerek yani toplamda SSK, Emekli Sandığı ve Bağkur emeklilerine yapılmak üzere ödemeler hesaplara geçecek.

2023’te ehliyet harcı ne kadar olacak? Ehliyet harç ücreti nereye yatırılır?

Bakan Kurum duyurdu! TOGG için kurulmaya başlanıldı! İşte detaylar!

Nakit sıkıntınız artık kalmasın! O banka düşük faiz kampanyası ile derdinize derman olacak! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön