25 / 04 / 2024

Emekliler bu habere dikkat! Banka emekli maaşınıza el koyamaz

Emekliler bu habere dikkat! Banka emekli maaşınıza el koyamaz

Kredi kullanıp borcunu ödemekte zorluk geçeken emekliler için mahkemeden önemli bir karar çıktı. Banka kullandığınız kredi karşılığında emekli maaşınızla ilgili bir tasarrufa gidebilir mi? İşte mahkemenin dikkat çeken kararı..



Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili düzenlemenin hayata geçirilmesiyle ilk etapta yaklaşık 1,5 milyon kişinin emekli olması bekleniyor. Emeklilikle ilgili en çok merak edilen konulardan biri ise emekli maaşlarının kişinin borçlarına karşılık emekli maaşından kesinti yapılıp yapılamayacağı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön