20 / 04 / 2024

Emekliler dikkat! Bayram ikramiyelerine zam geldi mi?

Emekliler dikkat! Bayram ikramiyelerine zam geldi mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram ikramiyeleri ile ilgili yaptığı açıklamada her sene 1000 TL olarak yatırılan ücretlere enflasyon oranına göre zam yapılabileceği müjdesini vermişti...



Her sene milyonlarca emekliye 1000 TL olarak verilen bayram ikramiyelerinin bu sene enflasyon oranına göre artış gösterebileceği müjdesini Cumhurbaşkanı Erdoğan vermişti. Peki Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, Emekli bayram ikramiyelerine zam mı geldi, ne kadar oldu? İşte Ramazan Bayram ikramiyeleri ile ilgili tüm detaylar…

EMEKLİ İKRAMİYELERİNE İYİLEŞTİRME

Koronavirüsle mücadelede alınan tedbirler kapsamında en düşük emekli maaşını bin 500 liraya yükselterek  hiçbir vatandaşın mağdur duruma düşmemesini sağladıklarını aktaran Erdoğan, göreve geldiklerinde emekli maaşlarının 66 liradan başladığının vurgusunu yaparak, emeklilerin bugün tarihlerinin en iyi gelir seviyesine sahip olduğunu, bunu da yeterli görmediklerini, ülkenin imkanlarının genişlemesine paralel olarak emeklilerin şartlarını daha da iyileştirmeye hazırlandıklarını söyledi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Kazım Ergün, ikramiyelere enflasyon oranında artış yapılacak olmasından dolayı bütün emekliler adına Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.

Artışın geçmişe dönük işletilmesini talep eden Ergün, "İkramiyenin ödenmeye başlandığı tarihten itibaren aylıklara 6 ayda bir yapılan zam ikramiyeye de uygulansın. İlk 6 ayda bayram öncesinde ödenecek ikramiye bin 545 lira olsun" dedi.

Emekliler dikkat! Bayram ikramiyelerine zam geldi mi?

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ TARİHİ BELLİ Mİ?

Her sene emekli bayram ikramiyeleri bayramdan önce ödeniyor. Bu yıl ödemenin ne zaman yapılacağıda dair  henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ramazan Bayramı tarihi göz önüne alındığında ödemelerin Mayıs ayının ilk 10 gününde yapılacağı tahmin ediliyor.

Emekliye Ramazan Bayramı İkramiyesi, 10-12 Mayıs 2021 tarihlerinde, Kurban Bayramı ikramiyesi ise 12-16 Temmuz 2021 tarihlerinde ödeme yapılması bekleniyor.

Emekli ikramiyesinde önemli gelişme!

Emekli ikramiye şartları belli oldu! Bu yıl çift ikramiye ödenecek!

Emekliye müjde! Emekli ikramiyeleri artacak mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön