19 / 04 / 2024

Emeklilere 7 bin 800 liralık maaş ödemesi! Tüm hesaplar yapıldı Temmuz'da hesaplara yatacak

Emeklilere 7 bin 800 liralık maaş ödemesi! Tüm hesaplar yapıldı Temmuz'da hesaplara yatacak

Hükümetin açıkladığı 3600 ek gösterge ve 30 yıllık memuriyet olursa bin 234 ile bin 391 lira arasında değişecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün yaptığı 3600 ek gösterge açıklaması sonrası memur ve emeklinin maaşlarının ne kadar olacağı netleşmeye başladı.



Hükümetin açıkladığı 3600 ek göstergede kamu personeli kanuna göre on tane hizmet sınıfı var. Burada on tane hizmet sınıfı içerisinde hiç ek göstergesi olmayanlar da var. Hiç ek göstergesi olmayanlara da 600 puanlık bir ek gösterge artışı yapılacak.

Ek göstergesi hiç olmasa bile eğer kademesi 1. dereceye düşmüş memur varsa direkt ek göstergesi 3600 ek göstergeye arttırılacak ve maaşı da bu şekilde değişecek. Bu değişiklikte dün açıklandığı üzere aylık maaşları 50 ile 100 TL’de arasında bir değişiklik olacak. Emeklilik aylıklarında bin 234 TL ile bin 400 TL arasında bir değişik olacak.  Emeklilik ikramiyelerinde ise 44 bin TL ile 50 bin 150 TL arası değişik olacak. 

Emeklilere 7 bin 800 liralık maaş ödemesi! Tüm hesaplar yapıldı Temmuz da hesaplara yatacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön