19 / 04 / 2024

Emeklilere dev müjde! ING Bank'ın promosyon tutarı ağızları açık bıraktı

Emeklilere dev müjde! ING Bank'ın promosyon tutarı ağızları açık bıraktı

ING Bank, Emekli kapma yarışında büyük hamle yaparak promosyon tutarını yeniden güncelledi. Emeklileri sevindirecek kampanyaların ardı arkası kesilmiyor. İşte ING Bank'ın güncel emekli promosyon kampanyası



ING Bank, merkezi Amsterdam, Hollanda'da bulunan çok uluslu bir bankacılık ve finansal hizmetler şirketidir. Bireysel bankacılık, doğrudan bankacılık, ticari bankacılık, yatırım bankacılığı, varlık yönetimi ve sigortacılık hizmetleri gibi bankacılık hizmetleri sunmaktadır. ING Bank, Avrupa, Asya ve Amerika odaklı olarak 40'tan fazla ülkede faaliyet göstermektedir. Avrupa'nın en büyük bankalarından biridir ve yenilik ve müşteri odaklı hizmetler konusunda güçlü bir itibara sahiptir.

Emeklilere dev müjde! ING Bank ın promosyon tutarı ağızları açık bıraktı

Banka kampanyaları, bankaların müşterilerine sunulan özel teklifler ve indirimlerdir. Bu kampanyalar, bankaların ürün ve hizmetlerinin tanıtımı, müşteri kazanımı ve sadakatini artırmak için düzenlenir. Banka kampanyaları genellikle kredi kartı, bireysel kredi, konut kredisi, taşıt kredisi gibi ürünlerde, faiz oranlarında indirimler, puan veya nakit geri ödüller, taksitlendirme imkanları ve ücretsiz hizmetler gibi avantajlar sunarlar.

Bankalar arasında olan bu yarış dolu süreç akabinde yeni senede sürecin nasıl süreceği merak ediliyordu. ING Bank yeni emekli aylığının açıklanmasının arkasından  emekli promosyon rakamlarını güncellediğini ilan etti.

 

Emeklilere dev müjde! ING Bank'ın promosyon tutarı ağızları açık bıraktı


Geri Dön