26 / 04 / 2024

Emeklilere müjde! Ödemeler başladı: Hesaplara 2 bin 750 TL yatırılacak

Emeklilere müjde! Ödemeler başladı: Hesaplara 2 bin 750 TL yatırılacak

Bankalar, aktüel promosyon kampanyalarını duyurarak maaş hesaplarını kendilerine taşıyan ve 3 yıl boyunca bankada kalacağını taahhüd eden yeni müşterilerine, aldıkları maaş tutarlarına göre değişen rakamlarda geri ödemesiz nakit desteği sağlayacak.



Türkiye'deki yaklaşık 13,5 milyon emekliye büyük müjde! SGK ile 3 yıllık maaş ödemesi anlaşmaları biten bankalar, aktüel promosyon kampanyalarını duyurdu. Maaş hesaplarını taşıyarak 3 yıl boyunca bankada kalacağını taahhüd eden yeni müşterilerine, aldıkları maaş tutarlarına göre değişen rakamlarda geri ödemesiz para desteği yapılacağı bildirildi. 

Maaşını bankaya tgeçiren ve 3 yıl maaş alma lafı veren emeklilere nakit promosyon ödemesi yapıldığı kaydedildi.

HANGİ BANKA NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

Emeklilere müjde! Ödemeler başladı: Hesaplara 2 bin 750 TL yatırılacak

GARANTİ BBVA NAKİT PARA DESTEĞİ SAĞLIYOR

Garanti BBVA tarafından bir ilan paylaşıldı. Bu açıklamada emekli maaşını Garanti Bankası'na taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere nakit para ödenecek. Banka tarafından yapılan açıklamada ödemelerin 0- 1.499 lira aralığında emekli maaşı alanlara: 1.850 lira, 1.500- 2.499 lira aralığında emekli maaşı olanlara: 2.300 lira, 2 bin 500 lira ve üstü tutarlarda emekli maaşı alan emeklilere ise: 2.750 TL şeklinde yapılacağı kaydedildi. Bununla birlikte Garanti BBVA yukarıda belirtilen promosyon tutarlarına ilave olarak, bir yakınını daha banka bünyesine kazandıran emekli müşterilerine 250 lira daha ödeme yapacağını aktardı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön