19 / 04 / 2024

Emel Akbaş İdikut yeni şirket kurdu!

Emel Akbaş İdikut yeni şirket kurdu!

ProjEkspert Gayrimenkul kurucusu Emel Akbaş İdikut, yeni şirket kurdu. Projekspert Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 



Projekspert Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emel Akbaş İdikut tarafından kuruldu.

15 Yıldır gayrimenkul sektöründe dev markaların büyük ölçekli konut projelerinin satış ve pazarlama süreçlerini yöneten Emel Akbaş İdikut, yeni şirket kurdu. 

Emel Akbaş İdikut yeni şirket kurdu!

20 binin üzerinde konut satışı, 7 proje lansmanı, 30 bin metrekare üzerinde ticari alan kiralaması sürecinde yer alan Emel Akbaş İdikut, gayrimenkul sektöründe şirket yatırımlarını sürdürüyor. 

Kariyerine Haziran 2007'de Ortur Engineering firmasında Pazarlama ve Reklam Uzmanı olarak başlayan İdikut, sırasıyla Sinpaş GYO'da Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Uzmanı, Emaar Türkiye'de Satış Yönetmeni, Gül Yapı'da Satış, Pazarlama ve Reklam Müdürü, Torunlar GYO'da Satış Müdürü, 24Gayrimenkul'de Satış ve Pazarlama Koordinatörü görevlerini sürdürdü.

Gayrimenkul Projeleri, Lüx Konut, AVM, Ofis ve Ticari Gayrimenkul alanlarında uzmanlığı bulunan Emel Akbaş İdikut, Marina 24, 5.Levent, Torun Center, Mall of İstanbul, Rose Marine, Gül Park Yaşam, Kavaklı Konakları, Autoport, Avcılar Park, Toskana Vadisi, Emaar Square, Bosphorus City, İstanbul Sarayları, Aqua City 2010, Lagün gibi projelerin satışlarıyla ilgileniyor. 

Projekspert Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi konusu:

Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Danışmanlık yapmak.

Projekspert Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Adres:

Mimaroba Mh.Mustafa Kemal Bul. Sinan Oba Konakları No.37/1a Büyükçekmece

Projekspert Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!


Geri Dön