20 / 04 / 2024

Emin Evim Nefes satılık daire

Emin Evim Nefes satılık daire

Firma: Eminevim

Proje: Eminevim Nefes

Lokasyon olarak; Sakarya’ya 70 kilometre, İstanbul’a ise 178 kilometre mesafede inşa edilen Emin Evim Nefes satılık daire tipleri; 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi...



Dairelerin hem yaz hem de kış aylarında oturmaya uygun olarak tasarlandığı Emin Evim Nefes satılık daire hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


15 km'lik kum sahiline paralel olarak yükselen Sakarya Emin Evim Nefes, 86 adet özel daireden oluşuyor. Projede yer alan daireler 55 metrekare ile 85 metrekare arasında alanlara sahip. 


Emin Evim Nefes satılık daire sahibi olmak isteyenler ödemelerde banka kredisi kullanabiliyor. Proje, Kocaeli-Sakarya'da inşa ediliyor. 


Akçakoca’ya 25 kilometre, Hendek’e 35 kilometre, Karasu’ya 15 kilometre, Ankara’ya ise 300 kilometre uzaklıkta konumlanan  Eminevim  Nefes, Eminevim imzası taşıyor. 


Toplam 5 bin 40 metrekare arsa alanı üzerinde yaşama geçirilen Emin Evim Nefes satılık daire tipleri;  1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Emin Evim Nefes Konutları'nın sosyal alanları arasında; açık, kapalı ve çocuk havuzları, fitness salonları, çocuk oyun alanları bulunuyor. 


Tel: 0262 321 53 88

Web Adresi: http://www.eminevim.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön