16 / 04 / 2024

Emin Şirketler Grubu'ndan ekonomiye destek!

Emin Şirketler Grubu'ndan ekonomiye destek!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün: “Darbe girişimi sonrasında ekonomiye destek olmaya, vatandaşların hayallerini gerçekleştirerek ev sahibi olmalarını sağlamaya devam ediyoruz.”



Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün: “Darbe girişimi sonrasında ekonomiye destek olmaya, vatandaşların hayallerini gerçekleştirerek ev sahibi olmalarını sağlamaya devam ediyoruz.”


Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; Ekonomiye verilen zararı telafi etmeye çalışıp el birliği ile bu sıkıntıların üstesinden geleceğiz. Öyle bir felaketle karşı karşıya geldik ki ne ekonomiyi düşünebildik, ne canımızı. Tek düşündüğümüz vatanımız, ülkemizdi. Ama şimdi bu 15 Temmuz un verdiği sıkıntıları atlatmak içinde bütün halkımız iş adamlarımız bir araya gelip el birliği ile bu sıkıntılı günleri atlatmamız lazım.


Biz Türkiye de konut sahibi olamayan vatandaşlar için alternatif oluşturuyoruz ve El birliği sistemimizle insanlarımızı yıllardır ev sahibi yapıyoruz. Türkiye’de konutlar banka kredisiyle satıldığı için, alınan konutun miktarı kadar da vatandaşlarımız faiz ödüyor. Şu anda faizler biraz daha düşürüldü. Böylece vatandaşın cebinden daha az para çıkmış olacak, firmalarımız da evlerini inşallah satmış olacak. Şu anda yapılan birçok kampanya var. Hem inşaat firmalarının hem de devlet kurumlarımızın yaptığı kampanyalar. İnşallah bu kampanyalar sayesinde hem ekonomimiz daha da canlanır, hem de vatandaşlarımız ev sahibi olur ve bu 15 Temmuz sürecini en hafif şekilde atlatmış oluruz.


Milli Ekonomiyi El birliği sistemi ile canlandıracağız


Bizim sistemimize gelecek olursak; son zamanlarda yapılan bu kampanyaları biz yıllardır yapıyoruz ve 40 binin üzerinde vatandaşımızı El birliği sistemimizle ev sahibi yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Evin yanında aynı zamanda araba imkanı da sunuyoruz. Elbirliği sistemimizle Milli Ekonomiyi güçlendirerek, vatandaşlarımızın tüm ihtiyacını karşılamak istiyoruz.


Kendimize dönük bir ekonomiye ihtiyacımız var


15 Temmuz gecesi gördük ki Millet olarak artık aksiyona geçtik. Bu aksiyon çerçevesinde artık kendi Milli Ekonomimizi kurmamız lazım. Kendimize dönük bir ekonomiye ihtiyacımız var. Bu ekonominin de alt yapısı El birliğinden, tabandaki insanların birleşmesinden geçiyor. Bu birleşmeyi sağladığımızda, insanların ihtiyacı olan ev, otomobil, iş, aş ve eğitim gibi bütün problemleri bu sistemle çözebiliriz. Biz bu sistemi 25 yıldır uyguluyoruz ve insanlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. 40 bin vatandaşımızı ev sahibi yaptık. Artık bunu herkesin, uygulaması ve milli ekonominin temeli olarak alması gerekir.


Tabana inmek zor değil


Bugün baktığımızda inşaattan, otomobile, eğitimden, sanayiye herkes kampanyalar yaparak, vadelerini uzatarak gerekse fiyatlarını düşürerek vatandaşa ulaşabilmek için daha kolay imkanlar sunuyor. Dilerim ki bu kampanyalar sayesinde hem vatandaşlarımızın ihtiyaçları karşılanır, hem de tüm sektörde bir canlanma olur ve Milli Ekonomimiz daha da iyiye gider. Bu kampanyalardan da görüyoruz ki vatandaşa ulaşmak, tabana inmek bu kadar zor değilmiş. Biz bunu El birliği sistemimizle 25 yıldır yapıyoruz ve tabana inerek, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz.


Sektörün can simidiyiz


El birliği sistemimiz sadece son kullanıcı olan vatandaşımıza değil, aynı zamanda sektörlere de can simidi oluyor. Bugün sistemimize yazılan ve evini alacak olan vatandaş diğer bir inşaat firmasının yaptığı konutlardan evini alıyor, yine aynı şekilde arabasını da alabiliyor. Böylelikle de sistemimiz sektörü ve ekonomiyi canlandırmış oluyor. Ekonominin canlanması Milli ekonominin gelişmesi için El birliği en uygun sistemdir.




Geri Dön