18 / 04 / 2024

Eminevim Kurtköy'de 118 bin liraya! 60 ay vade!

Eminevim Kurtköy'de 118 bin liraya! 60 ay vade!

Firma: Emin Otomotiv

Proje: Eminevim Kurtköy

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yeni bir projeye imza atmaya hazırlanan Emin Otomotiv, projesini 23 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştiriyor. İşte Eminevim Kurtköy projesinin ilk detayları...



Eminevim Kurtköy projesinin ilk detayları haberimizde yer alıyor. Faizsiz ödeme sistemi ile bugüne kdar bir çok kişiyi konut sahibi yapan ve İlk olarak Beylikdüzü'nde bir konut projesi inşa eden  Emin Otomotiv  şimdi de İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yeni bir konut projesi yapmaya hazırlanıyor.


Kurtköy'de inşa edilen  Eminevim Kurtköy  projesi 23 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 3 bloktan oluşan Eminevim Kurtköy projesinde bloklar 11 katlı olarak tasarlandı. 


Konut büyüklüklerinin 44 metrekareden başlayarak büyüklük gösterdiği Eminevim Kurtköy'de 1+0 daire tipleri 118 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Lansman avantajları için herkesi satış ofisine bekleyen Emin Otomotiv, proje için çeşitli vadelendirme kampanyaları uyguluyor. Önümüzdeki aylarda inşaatına başlanacak olan Eminevim Kurtköy projesinde teslimler 2016 yılında gerçekleştirilecek. 


Eminevim Kurtköy projesinde henüz banka kredisi kullanılamıyor. Projede toplamda 560 konut bulunuyor. Kurtköy'de Emin Otomotiv tarafından inşa edilen Eminevim Kurtköy projesinin yüzde 80'i yeşil alandan oluşuyor. 



Web: www.eminevim.com

Telefon: 444 36 46


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön