29 / 03 / 2024

Eminevim Kurtköy projesi

Eminevim Kurtköy projesi

Eminevim Kurtköy Projesi ödeme planı kapsamında 24 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1 kilometre mesafede inşa edilen proje 5 yıldızlı otel konseptli rezidans olarak tasarlandı.

Kurtköy 5Yüz60'da daireler 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Eminevim'den İstanbul'un fethinin 560. yılında İstanbul'un yeni yaşam merkezi Kurtköy'de yeni bir proje 5yüz60 sahiplerine kavuşuyor. Kalite ve şıklığın yansıtıldığı bu projede aileler ve yatırımcılar için hertürlü imkan bulunmaktadır.

Eminevim 5yüz60 devremülk otel kısmında 33 bin 500 TL'ye! Kira garantisiyle!

Eminevim 5yüz60 devremülk otel kısmında kira garantili satışlar başladı. 36 kişinin tek daireyi satın alacağı Eminevim 5yüz60 otel kısmında fiyatlar tanıtıma özel 33 bin 500 TL'den başlıyor

Eminevim Kurtköy 560 Evleri!

Eminevim Kurtköy 560 Evleri projesinde dairelerin satış fiyatları 118 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Eminevim 560 Kurtköy projesinin inşaat çalışmalarının önümüzdeki aylarla başlaması planlanıyor...

Eminevim Kurtköy'de 118 bin liraya! 60 ay vade!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yeni bir projeye imza atmaya hazırlanan Emin Otomotiv, projesini 23 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştiriyor. İşte Eminevim Kurtköy projesinin ilk detayları...

Eminevim Kurtköy geliyor! Eylül'de satışta!

Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden ve insanların birbirine destek olmasıyla vade farkı ve faiz seçeneklerini kullanmadan ev almalarına yardımcı olan Emin Otomotiv İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yeni bir proje inşa ediyor...

Eminevim Kurtköy 560 projesi otel oluyor!

Eminevim Gayrimenkul Geliştirme'nin Kurtköy 560 projesi otel oluyor. Proje 18 milyon 300 bin TL'ye mal olacak.

Sapphire Hill Kurtköy projesi geliyor!

Hane Konut, Sapphire Hill Kurtköy projesi için düğmeye bastı. Projede 336 adet konut ve 20 ticari alan yer alacak.

Eminevim Kurtköy 560 otele dönüştürüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi (İBB), Kurtköy’de 6 yıl önce konut olarak yapımına başlanan 30.5 metrelik binalara oy çokluğuyla otel statüsü verdi.

Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Portekiz Kurtköy projesi 112 daire ve 13 ticari alandan meydana geliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy mevkiinde inşa edilen proje Ekizler İnşaat imzasını taşıyor. Peki Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Portekiz Kurtköy'de 2+1'ler 499 bin TL'ye! Yeni proje!

Portekiz Kurtköy projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy mevkiinde hayata geçiriliyor. 112 daire 13 ticari alandan oluşan projede fiyatlar 499 bin TL'den başlıyor. 

Lokum Evler Kurtköy daire fiyatları ne kadar?

Toplam 722 daireden meydana gelen Lokum Evler Kurtköy projesi DKY İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Lokum Evler Kurtköy daire fiyatları ne kadar?

Kurtköy 360 Konutları 2017 fiyatları!

360 Kurtköy projesi Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de inşa ediliyor.

360 Kurtköy fiyatlar 2017 güncel!

Toplam 540 daireden meydana gelen 360 Kurtköy projesi Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı işbirliğiyle hayata geçiriliyor. İşte 360 Kurtköy fiyatlar 2017 güncel...

Yenişehir Major Kurtköy satış ofisi!

Anayapı tarafından hayata geçirilen Yenişehir Major Kurtköy projesi metronun hemen yanı başında inşa ediliyor Yenişehir Major Kurtköy satış ofisi bilgileri haberimizde yer alıyor.

Anayapı'dan Kurtköy'e Major Kurtköy projesi geliyor!

Anayapı, Major Kurtköy adında yeni bir projeye imza atıyor. Kurtköy'de inşa edilen projede lansman öncesi fiyatlar ve yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor.

DNZ Kurtköy fiyat listesi!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Kurtköy'de hayata geçirilen DNZ Kurtköy projesi 5 blokta toplam 311 daire olarak yükseliyor. İşte Pendik DNZ Kurtköy fiyat listesi...

Pendik DNZ Kurtköy satılık daire!

Toplam 311 daireden meydana gelen Pendik DNZ Kurtköy projesi 21 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Pendik DNZ Kurtköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

DNZ Kurtköy adres bilgileri!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen DNZ Kurtköy projesi toplam 311 daireden meydana geliyor. İşte DNZ Kurtköy adres bilgileri...

Eminevim Kurtköy projesi Haberi

Eminevim Kurtköy projesi

Eminevim İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen 5 yıldızlı otel konseptli rezidans projesinden hisse alındığında, her ay 375 TL'lik kira getirisi sağlanabiliyor. 


Eminevim Kurtköy Projesi ödeme planı doğrultusunda 24 ay vade farksız taksit avantajı sağlanıyor. Hisse değeri 40 bin 700 TL olarak belirlenen projede kira başlangıçı 12 ay sonra gerçekleşiyor. 


Peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan Eminevim Kurtköy Projesi Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1 kilometrelik uzaklıkta yer alıyor. 


Adres: Yenişehir Mah. Millet Cad. Lale Sok. No:8 Kurtköy / Pendik / İstanbul 


Telefon: (0216) 354 07 57

Web: http://www.eminevim.com/

Özge...