29 / 03 / 2024

Eminevim Kurtköy ulaşım

Eminevim Kurtköy ulaşım

Eminevim Kurtköy 5yüz60 iletişim bilgilerini 444 36 46 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. Kurtköy Eminevim satılık daire fiyatları 118 bin TL'den başlıyor...

Eminevim Kurtköy'de 118 bin liraya! 60 ay vade!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yeni bir projeye imza atmaya hazırlanan Emin Otomotiv, projesini 23 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştiriyor. İşte Eminevim Kurtköy projesinin ilk detayları...

Eminevim Kurtköy geliyor! Eylül'de satışta!

Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden ve insanların birbirine destek olmasıyla vade farkı ve faiz seçeneklerini kullanmadan ev almalarına yardımcı olan Emin Otomotiv İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yeni bir proje inşa ediyor...

Eminevim Kurtköy 560 projesi otel oluyor!

Eminevim Gayrimenkul Geliştirme'nin Kurtköy 560 projesi otel oluyor. Proje 18 milyon 300 bin TL'ye mal olacak.

Kurtköy Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıda!

Kurtköy Mahallesi, 3965 ada, 2 parselin bir kısmına ilişkin imar planı bugün askıya çıktı..

Eminevim Kurtköy 560 otele dönüştürüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi (İBB), Kurtköy’de 6 yıl önce konut olarak yapımına başlanan 30.5 metrelik binalara oy çokluğuyla otel statüsü verdi.

Arnavutköy Ulaşım Akademisi imara açıldı!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mevkii’nde yaklaşık 114 dönümlük merayı, Ulaşım Akademisi olarak kullanılmak üzere Belediye Hizmet Alanı kapsamına aldı.

Eminevim Kurtköy Projesi ödeme planı!

Eminevim Kurtköy Projesi ödeme planı kapsamında 24 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1 kilometre mesafede inşa edilen proje 5 yıldızlı otel konseptli rezidans olarak tasarlandı.

360 Kurtköy ulaşım!

360 Kurtköy ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Pendik Çamlık lokasyonunda yer alıyor. Teslimlerin 2018 yılı Temmuz ayında yapılacağı proje 540 adet daireden meydana geliyor.

360 Kurtköy Pendik ulaşım!

360 Kurtköy Pendik ulaşım bilgileri göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Pendik Çamlık bölgesinde bulunuyor. Daire ve villalardan oluşan proje yarın basına tanıtılacak.

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy projesini müşteriler belirleyecek!

Erguvan İnşaat Kurtköy'de inşa edeceği 5. projesine farklı bir şekilde başlıyor. İlk kez bir proje internet üzerinden 'Burada ne olsun?' sorusunun yanıtına göre şekillendirilecek.

Hanesel Yapı 360 Kurtköy ulaşım!

Hanesel Yapı 360 Kurtköy ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Pendik Çamlık bölgesinde yer alıyor. Projede konutlar 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi!

Toplam 18 bin metrekare alanda inşa edilecek olan Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi için ön talep toplanmaya başladı. Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi müşterilerin önerilerine göre şekillendirecek.

Erguvan İnşaat'ın 5. Kurtköy projesini müşterileri belirliyor!

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'de hayata geçireceği beşinci projesinin mimarisinden konseptine, isminden sosyal donatılarına hemen her detayı müşteriler tarafından belirlenecek..

Concord İstanbul Kadıköy ulaşım!

Concord İstanbul Kadıköy ulaşım bilgileri kapsamında proje, Dumlupınar Mahallesi Yumurtacı Abdi Bey Caddesi üzerinde bulunuyor. Projede yüzde 0,25 faiz oranıyla 48 ay vade imkanı sağlanıyor.

Antalya'yı ulaşım projeleri marka şehir yapacak!

Seçim sürecinde Antalya'yı adım adım dolaşarak ön plana çıkan isim Ulaştırma Bakanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Lütfi Elvan'dı. Elvan; samimiyeti, sorunlara yönelik anında çözümleri ve projeleri ile herkesimden Antalyalının gönlünü kazandı.

Eminevim Kurtköy ulaşım Haberi

Eminevim Kurtköy ulaşım

560 Evleri Eminevim tarafından hayata geçiriliyor. 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Eminevim 560 projesi İstanbul'un Anadolu Yakasında yer alan Pendik ilçesinin Kurtköy bölgesinde konumlandırılıyor. 


Eminevim Kurtköy 5yüz60 iletişim bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim. 11 katlı 3 blok halinde yükselen Kurtköy 560 Konutlarının inşaat çalışmalarına önümüzdeki aylarda başlanacak.


Toplamda 560 adet daireden meydana gelen Eminevim 560 Konutlarında satışlar devam ediyor. 60 ay 0 faiz imkanı sunulan Kurtköy 560 Evlerinde konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. 


23 bin metrekare arsa alanına sahip olan Eminevim Kurtköy 560 Evlerinde sadece 3 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri yer alıyor.  Eminevim Kurtköy 5yüz60 iletişim bilgilerinden önce projenin satılık daire fiyatlarından bahsedelim.


Eminevim 5yüz60 fiyat listesi bilgisine göre konutlar 118 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Kurtköy Eminevim 5yüz60...