28 / 03 / 2024

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları!

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları!

Firma: Emin Otomotiv

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Bugün İstanbul'un Avrupa Yakası Sefaköy'de çekiliş düzenleyen Eminevim 'de müşteriler için çekilişler 3 farklı şekilde sunuluyor.



Emin Otomotiv bünyesindeki Eminevim ile konut sahibi olunuyor. Eminevim'de bugün Sefaköy'de çekiliş yapılıyor. Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları kısmından önce çekilişlerden bahsedelim...


Eminevim'de 3 farklı sistem bulunuyor. Çekilişe katılarak ev almak bunlardan sadece bir tanesi... Bunun dışında çekilişe girmek istemeyenler için peşinatsız vadenin ortasında evin teslim edildiği teslim tarihinizi kesin olarak bildiğiniz Vade ortası Sistem ve peşinatı olan müşterilerin evini daha erken alacağı teslim tarihinizi kesin olarak bildiğiniz Peşinatlı Erken Teslim Sistemi bulunuyor. 


Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları!

Eminevim Sefaköy ofisinde bugün saat 19:00'a kadar devam edecek olan Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları Eminevim.com'un internet şubesi kısmında sadece üyelere özel bir şekilde üyelik bilgilerinizle yayınlanıyor. 


444 36 46

www.eminevim.com


Geri Dön