16 / 04 / 2024

Eminevim sistemiyle satın alınan konut kiraya verilebilir mi?

Eminevim sistemiyle satın alınan konut kiraya verilebilir mi?

Firma: Eminevim

Ara ödemesiz, peşinatsız daire sahibi olunabilen Eminevim sisteminde birikimle aldığınız ev kısa sürede teslim ediliyor. Peki Eminevim sistemiyle satın alınan konut kiraya verilebilir mi?



"Eminevim sistemiyle satın alınan konut kiraya verilebilir mi?" sorusununun yanıtından önce sistemin genel özelliklerine değinelim. İmece ve yardımlaşma usulü ile geliştirilen projenin diğer adı "Elbirliği sistemi" olarak belirtiliyor.


Eminevim'de öncelikle kişiler satın almak istediği dairenin bütçesini ve ödeyecekleri taksitleri belirliyor. Taksit sayısı, kişinin bulunduğu grubun kişi sayısına tekabül ediyor. 


Eminevim'de her ay havuzda toplanan bir ev parasıyla noter huzurunda yapılan sıra tespiti sonucu bir kişiye ev sahibi yapılıyor. 

Kişiler evini alana kadar yardım aldığı için ödediği taksit tutarları her ay düşüyor. 


Türkiye'nin her yerinden ev, arsa, iş yeri gibi her türlü gayrimenkul satın alınabilen bu sistemde faizsiz, ara ödemesiz ve peşinatısz ödeme yapılıyor. 


Eminevim sistemiyle satın alınan konut kiraya verilebilir mi?

Alınan evin tapusu daire sahibinin adına olacağından, kişi bu gayrimenkulü kiraya verebiliyor veya başka şekilde kullanabiliyor. Fakat borç bitimine kadar alınan eve bir başkasına satılamıyor. 


Telefon: 444 36 46 

Web: www.eminevim.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön