24 / 04 / 2024

Eminevim teslimleri 17 ay öne çekti!

Eminevim teslimleri 17 ay öne çekti!

Düşük taksitlerle ev ve araç sahibi olabilme fırsatı sunan Eminevim, teslimatları erkene çekerek yeni bir kampanyaya imza attı.



Düşük taksitlerle ev ve araç sahibi olabilme fırsatı sağlayan yeni bir kampanyaya başlıyor. Eminevim başlattığı yeni kampanya ile teslimatları 17 ay önceye çektiğini açıkladı. Düşük taksit imkanı sunan kampanyaya şimdiden yoğun ilgi geldiği açıklanıyor.

Milli ve yerli ekonomiye tam destek sağlamak isteyen Eminevim, nakit döngüsü rahatlatmak için düğmeye bastı. Teslimatları öne çektiğini duyuran Eminevim, vatandaşların temel ihtiyaçlarını faizsiz yöntemlerle karşılamak, ülke ekonomisine büyük katkılar sağlamak için de önemli adımlar atmaya devam edeceğini açıkladıç

Yeni kampanya ile ilgili konuşan Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, “Eminevim Sistemi dayanışma ve güvene dayalı finansman sistemi. Biz 28 yılı aşan tecrübemizle, müşteri odaklı hizmetimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Şimdiye kadar 125 bini aşkın kişiyi ev ve araç sahibi yaptık ve kimseyi mağdur etmedik. Yolumuza güven ve dayanışmayla sağlam adımlarla devam ediyoruz. Bizim formülümüz dayanışma ve el birliği ile insanları ev ve otomobil sahibi yapmak. Bu sistem, düşük ve orta gelirli olup konut ve araç sahibi olmak isteyen veya yatırım yapmayı hedefleyen kişilerin bu isteklerine fırsat veren köklü bir sistemdir,” dedi.

Elbirliği Sistemi'nden bahseden Üstün, şu açıklamalarda bulundu: “Eminevim sayesinde ayda ortalama 1.500 kişi konut ve otomobil sahibi oluyor. Türkiye genelindeki şubelerimizle alt ve orta gelir seviyesindeki insanlarımızın ev sahibi olmasına fırsat veriyoruz. Eminevim müşterilerinin kendisine olan güveniyle büyümeye devam ediyor.”


Geri Dön