25 / 04 / 2024

Honda City'e 17 bin 600 TL'lik yeni zam! Honda City bu ay ne kadar? İşte 20 Kasım 2022 fiyat listesi...

Honda City'e 17 bin 600 TL'lik yeni zam! Honda City bu ay ne kadar? İşte 20 Kasım 2022 fiyat listesi...

Her sürüşte görünüşe önem verenler için güçlü ve dinamik dış tasarımıyla dikkat çeken Honda City'e 17 bin 600 TL'lik Kasım zammı geldi. Peki Honda City bu ay ne kadar? İşte 20 Kasım 2022 fiyat listesi...



Honda City, kendine has tarzı, aerodinamik özellikleri, güçlü ve dinamik dış tasarımıyla ön plana çıkıyor. Kusursuz bir sedan görünümüne sahip araç, altın kahverengi, magnezyun gri, platin beyaz ve yakut kırmızı olmak üzere 4 farklı renk seçeneği ile sunuluyor.

L şekilde kurgulanan Tam LED ön farlar, 3 boyutlu yapıda ve oldukça sportif bir arka far aydınlatması ile Honda Cityözellikle uzun yolda güvenlik desteği sağlayan LED Ön Sis farlarıyla da en yoğun siste dahi görüşü açık tutuyor. 

Geniş ön camı ile panoramik görüş sağlayan Honda City, ferha ve geniş iç mekanı, geniş bacak mesafesi , ergonomik koltuk tasarımı ve 519 litrelik bagaj hacmiyle dikkatleri çekiyor. 

Honda City'de son dakika! Bu fiyata hemen alın, bir dahaki ay çok geç olabilir! 7 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Honda mühendisliği imzası taşıyan i-VTEC motor ve konforlu CVT şanzımanı ile eşsiz bir güç ve yakıt tasarrufu sunan City, 8 inç dokunmatik multimedya ekranına, Apple CarPlay özelliğine, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemine sahip.

Executive ve Elegance olmak üzere 2 farklı versiyonla alıcılarını bekleyen Honda City, giriş paketinde manuel yerine tam otomatik şanzımana sahip. 

Honda City fiyatları ne kadar? İşte 6 Nisan 2022 Honda City fiyat listesi...

Honda City Executive, Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi, Otomatik Klima, Alüminyum Alaşımlı Jantlar, 8” Dokunmatik Renkli Multimedya Ekranı, Geri Görüş Kamerası, Apple CarPlay, Yokuş Kalkış Desteği, LED Ön Farlar, Sabitleyici, Android Auto, LED Ön Sis Farları, Deri Direksiyon özelliklerine sahip.

Honda City Elegance ise Alüminyum Alaşımlı Jantlar, 8” Dokunmatik Renkli Multimedya Ekranı, Yokuş Kalkış Desteği, Geri Görüş Kamerası, Apple CarPlay, Android Auto, Deri Direksiyon özelliklerini barındırıyor. 

HONDA CİTY 100 KM'DE NE KADAR YAKIYOR? YAKIT TÜKETİMİ NASIL?

Şehir içi yaklaşık yakıt tüketimi: 100 km 7.80 litre 
Şehir dışında yaklaşık yakıt tüketimi: 100 km 5.20 litre

Peki Honda City bu ay ne kadar? İşte 20 Kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön