25 / 04 / 2024

Eminevim'den Erzurum'a AVM, Afyon'a termal otel yatırımı!

Eminevim'den Erzurum'a AVM, Afyon'a termal otel yatırımı!

Elbirliği Sistemi ile 30 bin kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, bir yandan da konut projeleri geliştiriyor. Şirket Kurtköy ve Beylikdüzü'nde iki projesine devam ederken, Erzurum'da AVM, Afyon'da ise termal otel yatırımı yapacak



Elbirliği Sistemi ile 30 bin kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, bir yandan da konut projeleri geliştiriyor. 


Şirket Kurtköy ve Beylikdüzü'nde iki projesine devam ederken, Erzurum'da AVM, Afyon'da ise termal otel yatırımı yapacak Emin Şirketler Grubu, 24 yıldır otomotiv sektöründe uyguladığı 'Elbirliği Sistemi'ni 2005'ten bu yana Eminevim markasıyla konut sektöründe uyguluyor. Elbirliği Sistemi ile bugüne kadar 30 bin konut teslimat yaptıklarını açıklayan Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, sistemi şöyle özetliyor: "Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar arasında gruplar oluşturuyoruz. Peşinatlı veya peşinatsız seçenekler arasından tercihini yapan vatandaşlara, ev sahibi olabilmeleri için 120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Seçilen taksit sayısının aynı zamanda o gruptaki kişi sayısı olduğu sistemde, her ay bir ev parası birikerek, noter huzurunda yapılan çekilişle her ay bir vatandaş ev sahibi oluyor." 


İstediğin eve sahip olma fırsatı 


Günümüzde dar gelirli ailelerin ev sahibi olmalannın zorluğuna dikkat çeken Emin Üstün, ev sahibi olma şansı bulunmayan, dar gelirle yaşamak zorunda olan tüketicinin, "Elbirliği Sistemi" ile bu hayaline kavuştuğunu ifade ediyor. Emin Üstün, "Noter huzurunda yapılan çekiliş sonucunda sırası gelen vatandaş, Türkiye'nin istediği yerinden evini beğenerek, istediği eve sahip olabiliyor. Bu sistem sayesinde vatandaş oturacağı ev tipini ve metrekaresini kendisi belirleyerek, ev sahibi olabiliyor" diye konuştu. 


2 projede satışlar sürüyor 


Grup şirketlerinden Eminevim İnşaat ile toplu konut projeleri gerçekleştirdikleri bilgisini veren Emin Üstün, 2015 yılında Beylikdüzü'nde Ahenk İstanbul ve Kurtköy'de Kurtköy 5yüz60 projelerinin büyük ilgi gördüğünü belirtti. Üstün bu projelerde kalan az sayıda dairenin satışına devam ettiklerini açıkladı. 


Erzurum'a AVM, Afyon'a termal 


2016 planlarından da bahseden Emin Üstün, "Emin İnşaat olarak Erzurum'da bir AVM, Afyon'da termal otel yapacağız. Danca'da ise konut yapımına başlayacağız. Aynca anlaşmak üzere olduğumuz kimi arsalar var. Anlaşmamız halinde 2016'da bu projelere de start vereceğiz. 

Kartal Dragos'ta da bir sitenin kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesi için görüşüyoruz. 

Henüz nihai sonuca ulaşamadık" diye konuştu. 


5yüz60 Kurtköy 


İstanbul'un fethinin 560. yılına özel bir proje. Bu yüzden adı 5yüz60. 5yüz60'ta 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler vardır. 3 blok olarak yükselen 5Yüz60 projesinin yüzde 80'i yeşil alan ve peyzaj alanından oluşuyor. Projede yüzde 70 satış oranına ulaşıldı. 


Ahenk İstanbul 


Beylikdüzü Gürpınar'daki Ahenk İstanbul'da 1+1, 2+1, 3+1 daireler bulunuyor. Konutlar yüzde 30 peşinat ve 60 ay faizsiz vade seçenekleriyle sunuluyor. Projede yüzde 60 satış oranına ulaşıldı. 


Nefes 


Sakarya'nın Kocaali ilçesinde butik olarak hem yaz, hem kış aylarında oturum için geliştirilen projede 1 + 1 ve 2+1 daireler bulunuyor. Projenin 150 metre yakınında dünyanın ikinci en ince kum taneli plajı Kocaeli Plajı yer alıyor. 


Posta EK


Geri Dön