26 / 04 / 2024

Emir Berke Zincidi, ilk konut yatırımını Özak Hayat Tepe'ye yaptı!

Emir Berke Zincidi, ilk konut yatırımını Özak Hayat Tepe'ye yaptı!

Firma: Özak GYO

Proje: Hayat Tepe

Kanal D'de yayınlanan Küçük Ağa dizisinin yıldızı Emir Berke Zincidi, kendi kazancıyla ilk konut yatırımını Özak GYO Hayat Tepe projesinde yaptı. Emir Berke Zincidi, yarın kameralar karşısında imza atacak...



Küçük Ağa dizisinin çocuk yıldızı Emir Berke Zincidi, kendi parasıyla yaptığı ilk konut yatırımında imzayı yarın kameralar karşısında atacak. 


"Öyle Bir Geçer Zaman ki" ve sinema filmi "Hititya: Madalyonun Sırrı" ile ünlenen Emir Berke Zincidi, Kanal D'de yayınlanan Küçük Ağa dizisi ile oyunculuk kariyerini sürdürüyor. 


Emir Berke Zincidi, sinema televizyon gelirleriyle biriktirdiği parasını konut yatırımı ile değerlendirme yolunu seçti ve  Özak GYO   Hayat Tepe  projesinde ev sahibi oldu. 


Küçük yıldız Zincidi, Özak Hayat Tepe satış ofisinde kendi kazancı ile yaptığı bu ilk yatırımının imzasını kameraların önünde atacak.


Emir Berke Zincidi'nin ilk konut yatırımı olan Özak Hayat Tepe'de konutların Eylül 2014'te teslim edilmesi planlanıyor. Hayat Tepe, Bayrampaşa'da 93 bin 323 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 



Emir Berke Zincidi, ilk konut yatırımını Özak Hayat Tepe ye yaptı!



Özak GYO Hayat Tepe projesi satılık daire sahibi olmak isteyenler ödemelerde banka kredisi kullanabiliyor. Projede dairelerin alanları 65 metrekareden başlayıp, 237 metrekareye kadar çıkıyor.


Satış sürecine devam edilen Özak GYO Hayat Tepe projesi satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Özak GYO Hayat Tepe 

Tel: (0212) 633 53 53

Web: www.hayattepe.com


Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön