27 / 04 / 2024

EMITT Fuarı için geri sayım başladı!

EMITT Fuarı için geri sayım başladı!

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında bulunan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.



Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasındaki EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihlerinde 23’üncü kez İstanbul’da düzenlenecek. 

Türkiye’nin lider sektörlerinde lider fuarlar düzenleyen ITE Turkey bünyesinde bulunan EUF – E Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Rekor seviyede yabancı ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanan EMITT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı tüm katılımcılar için değer yaratan, birbirinden faydalı içerik ve iş birlikleri ile sektöre yön vermeye devam ediyor. Her yıl Travel Shop Turkey iş birliği ile düzenlenen Hosted Buyer (davetli tur operatörü) programında bu yıl Asya, Avrupa, Uzakdoğu ve Latin Amerika kıtaları dahil 100’den fazla ülkeden 700’ü aşkın davetli tur operatörü ağırlanacak.

Ülke turizmi ve EMITT arasında bir paralellik olduğunun altını çizen  ITE Turkey Turizm & Seyahat & Moda Grup Direktörü Hacer Aydın: “2018’in Ocak ayında düzenlediğimiz fuarda ülke turizmindeki büyüme ile EMITT arasındaki ilişkiyi bir kez daha çok net bir şekilde görme imkanımız oldu. Ocak 2018’de 22’incisini düzenlediğimiz EMITT’te 85 ülkeden 1.065 katılımcı ve 54.364 ziyaretçiyi ağırlayarak büyük bir başarıya imza attık.Turizm sektöründe 2017 yılında gözlemlenen hareketlenme EMITT’te de kendini gösterdi ve son fuarımızda katılımcı bazında yüzde 55 büyüme kaydettik. Bu büyüme 2018’de turizm sektörü için hızlı bir yükselişin de önceden habercisi oldu ve bugün gelinen noktada sektörün hızlı bir büyüme grafiği yakaladığına hep birlikte şahitlik ettik” diye konuştu.

Turizmin gündeminden düşmeyen dijitalleşme konusu tüm satış ve pazarlama profesyonellerinin radarında yer alıyor. Fütürist Otelci Cem Kınay, Travel Tech Global YK Başkanı Ferda Kertmelioğlu, Neredekal.com Kurucu ve Genel Müdürü Özkan Hacıoğlu, Enuygun CEO Çağlar Erol, tatilsepeti Genel Müdür Koray Küçükyılmaz, HotelRunner Kurucu Ortak Arden Agopyan, Travel Audience Avrupa Satış Yöneticisi Arnaud Valion, Emirates Havayolu Türkiye, Romanya ve Bulgaristan Bölge Müdürü Bahar Ahmet Birinci bulunuyor.

Fuarın konuşmacıları arasında Gezimanya Kurucuları Murat Özbilgi ve Tuğçe Yılmaz Özbilgi, Biz Evde Yokuz Kurucuları Duygu & Bilgehan Çelik, Yedi Kıtaya Ayak Basan En Genç Türk Barkın Özdemir, Yapımcı ve İletişim Danışmanı Elif Dağdeviren, Yeni Medya, Influencer Marketing ve Sosyal Medya Danışmanı Cem Karakuş, Uzman Diyetisyen Dilara Koçak, Profesyonel Seyahat Bloggerları Derneği (PTBA) Başkanı Janicke Hansen yer alıyor.


Geri Dön