24 / 04 / 2024

EMITT Fuarı'nda Eser Premium Hotel, katılımcıların tercihi oldu!

EMITT Fuarı'nda Eser Premium Hotel, katılımcıların tercihi oldu!

Eser Oteller Grubu, başta İtalya, Yunanistan ve Lübnan olmak üzere dünyanın bir çok yerinden önemli firmaların katılımcıları 16. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat (EMITT) Fuarı boyunca ‘Eser Premium Hotel&SPA'da ağırladı



Eser Oteller Grubu, 16. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat (EMITT) Fuar’ında Business, Resort, SPA ve Turistik Oteller alanında İstanbul'da yapmış olduğu yatırımlar ve başarılı adımlarıyla dikkat çekti. 9 Şubat’ta başlayan ve 12 Şubat’ta sonlanan 16.Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) Seyahat Acentelerı, Oteller, Rent A Car Sirketleri, Turizm Büroları, Turizm Bakanlıkları, Bölgesel Turizm Tanıtma Ofisleri’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

İstanbul’da Business, Resort, SPA ve Turistik Oteller alanında gerçekleştirdiği başarılı adımlarıyla dikkat çeken Eser Oteller Grubu, fuar boyunca büyük firmaların yöneticileri ve patronları tarafından ziyaret edilirken dünyanın bir çok ülkesinden fuara katılan yabancı iş adamları da fuar boyunca ‘Eser Premium Hotel&SPA’da konaklamayı tercih etti. Eser Oteller Grubu’nun standı fuarın ilk gününden son gününe kadar ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Eser Oteller Grubu Yönetim Kurulu başkanı Bülent Alıcı, EMITT Fuar’ının kendi hedeflerinin sağlamasını yapma açısından kendilerine çok faydalı olduğunu, özellikle de İstanbul’da Business, Resort, SPA ve Turistik Oteller alanında büyüme hedeflerinin doğruluğunu da bu fuar sayesinde görmüş olduklarını dile getirdi. Alıcı, özellikle büyük firma sahiplerinin hatta çalışanlarının önemli toplantılarını, eğitimlerini başka şehirlere taşınmadan İstanbul’da bu konuda uzmanlaşmış bir otelde yapıyor olmalarının hem maddi hem de zaman açısından kendilerine çok şey kattığını ifade etiklerini belirtti.

Eser Oteller Grubu olarak  İstanbul’da Business, Resort, SPA ve Turistik Oteller alanında söz sahibi olmaya başladığımız bir gerçek diyen Bülent Alıcı sözlerini ise şöyle sürdürdü:  “Fuar boyunca ziyaretçilerimizin bir çoğundan ki özellikle yönetici ve patron konumundaki ziyaretçilerimizden benzer yorumlar aldık. ‘Eser Premium Hotel&SPA’ ve  ‘Eser DiamondHotel&Convention Center’la ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gördük. E-satış anlamında yurt dışı acentelerinin standımıza ayrıca özel ilgisi vardı. Büyükçekmece’nin havalimanına yakın olması, Silivri bölgesiyle özel olarak ilgilenmeleri, otellerimizi onlar açısından cezp edici kılıyor. 16. Emitt Fuarı boyunca aralarında İtalya, Yunanistan, Hırvatistan, Hindistan’ın da aralarında bulunduğu dünyanın bir çok yerinden katılımcıyı da ‘Eser Premium Hotel&SPA’da ağırlama fırsatı bulduk. Grup olarak da 2012 yılı içerisinde Pera bölgesinde, ilk 5 yıl içerisinde de Ege bölgesinde ve Konya'da birer otel projelerimiz olacak. Türkiye genelinde hedeflediğimiz bu üç yeni yatırımla otel sayımızı 7’ye çıkararak, Business, Resort, SPA ve Turistik Oteller alanında zincir olmayı hedefliyoruz.”
 
Editöre not:
1997’yılından bu yana hizmet veren Eser Oteller Grubu’nun çatısı altında Eser Premium Hotel&SPA ve Eser DiamondHotel&Convention’un yanı sıra Fatih’te 4 yıldızlı, 116 odalı The City İstanbul, Yenikapı’da da The City Port adıyla 45 odalı butik konseptinde otelleri yer alıyor.
 


Geri Dön