23 / 04 / 2024

Emlak danışmanları ile emlak arayanlar buluşuyor!

Emlak danışmanları ile emlak arayanlar buluşuyor!

Satılık ve kiralık konut arama deneyimine yeni bir soluk getirme amacıyla haziran ayında yayın hayatına başlayan EmlakDevri.com, emlak danışmanları ile emlak arayanları aynı platform üzerinde buluşturuyor....



Satılık ve kiralık konut arama deneyimine yeni bir soluk getirme amacıyla haziran ayında yayın hayatına başlayan EmlakDevri.com, emlak danışmanları ile emlak arayanları aynı platform üzerinde buluşturuyor. Emlak danışmanlarına öncelik verilen sitede emlak sahipleri satmak ya da kiralamak istedikleri emlak için teklif alabiliyor böylece kiralama ve satış imkanı elde ediyor. Sitede emlak danışmanları güncel ilanlarını ve iletişim bilgilerini girebilmenin yanı sıra profil oluşturma, özelleştirme ve referans sistemiyle daha çökmüşteriye ulaşabiliyor. 



Emlak sektörünü, kullanıcıları ve danışmanlarını buluşturan platformda, kullanıcılar doğrudan emlak danışmanları ile de iletişim kurabiliyor. Gayrimenkul üamn yanında yer alan emlak damşmanı bilgileri ile kullanıcılar bir yandan ilan detaylarına göz atarken, bir yandan da emlakçıya özel mesaj gönderebiliyor. 



Bölgelere göre emlak danışmanı listeleme ve önerme gibi birçok özelliğe sahip olan site ayrıca ilan detaylarında yer alan harita üe konum, sosyal aktiviteler, ulaşım, okullar gibi çevresel bilgilere ulaşılabiliyor. EmlakDevri güncel, eğlenceli ve bilgilendirici içerikleri ise sitede yer alan BlokDevri bloğu üzerinden sunuyor. En hızlı emlak arama motoru olma hedefinin yanı sıra içeriğinde güncel sektör haberler barındıran BlokDevri, yatırımlara yön vermek, gayrimenkul ile ilgili tavsiyelerde bulunmak, emlak gündemine dair bilgüer sunmayı amaçlıyor. 



Leyla İlhan/ Dünya Gazetesi


Geri Dön