19 / 04 / 2024

Paul Vincenti RE/MAX danışmanlarına Sales Power eğitimi verdi!

Paul Vincenti RE/MAX danışmanlarına Sales Power eğitimi verdi!

Gayrimenkul sektöründeki başarılı eğitimleri ile tanınan Paul Vincenti Türkiye’de RE/MAX gayrimenkul danışmanları ile buluştu. Vincenti, Sales Power Programı ile gayrimenkul alanında Avrupa’nın en iyi eğitmeni olarak tanınıyor.



Paul Vincenti tarafından RE/MAX Türkiye gayrimenkul danışmanlarına aktarılan Sales Power Programı büyük ilgiyle izlendi. Farklı anlatım tekniğiyle de büyük etki yaratan Paul Vincenti, Amerika’nın önde gelen kişisel gelişim gurularından Tom Ferry tarafından bir dizi görsel malzeme de kullanılarak RE/MAX için hazırlanan eğitim programını eğitim boyunca kullandı. 


RE/MAX ofislerinde gayrimenkul danışmanlarına verilmek üzere tasarlanan ve Sales Power olarak bilinen eğitim programı, 12 eğitim modülü ile hazırlandı ve programın ana malzemesini gayrimenkul sektörüne özel yapılan DVD’ler oluşturdu. RE/MAX’in bulunduğu ülkelerde uygulamaya konan Sales Power’ın uygulandığı ülkelerde satışlarda ve müşteri memnuniyetinde önemli artışlar kaydedildiği biliniyor.


RE/MAX Türkiye de Sales Power Programını uygulamaya almak üzere RE/MAX ofis sahiplerine yönelik ilk eğitimini düzenleyerek bu çağdaş programın uygulanmasında ilk adımı attı. 11 – 13 Kasım tarihleri arasında RE/MAX Avrupa’nın önde gelen eğitmeni Paul Vincenti İstanbul’a gelerek RE/MAX ofis sahiplerine yönelik ilk eğitimi gerçekleştirdi. 


Eğitimde; RE/MAX ofis sahiplerinin yöneticilik özelliklerinin dışında pek çok farklı şapka giydiğine dikkat çeken Paul Vincenti, Brokerların sadece gayrimenkul ofislerini yöneten kişilerden ibaret olmadığını aynı zamanda birer koç ve eğitmen de olmaları gerektiğini söyledi. RE/MAX Brokerlarının, ofislerde düzenli olarak gayrimenkul sektörüne yönelik ve gayrimenkul danışmanlarının pazarlama ve satış bilgilerini arttırıcı eğitimler düzenlediğini belirten Vincenti, Sales Power eğitimi ile RE/MAX ofislerinin sektörün lideri olgusunu pekiştirici yeni bir olanağa daha kavuştuğunu


Geri Dön