29 / 03 / 2024

Re/max Türkiye 12 Ekim'de portföy eğitiminde bir araya geliyor!

 Re/max Türkiye 12 Ekim'de portföy eğitiminde bir araya geliyor!

Dünyada gayrimenkul sektörünün lideri olan RE/MAX, danışmanlarına verdiği sektörel eğitimlerle liderliğini pekiştiriyor






Ülkemizde de gayrimenkul alım-satım ve kiralama işlemlerinin uzmanları tarafından, daha profesyonel bir zeminde yapılabilmesi için Re/max danışmanları ile sektör uzmanlarını etkili eğitimler ile bir araya getiren Re/max Türkiye, bu eğitimlerde bir gayrimenkul danışmanının ihtiyaç duyabileceği, alım-satım ve kiralama sürecinde gerekli olabilecek tüm bilgilere yer veriliyor.



Sektörün en verimli ve geniş kapsamlı eğitimleriyle Re/max Türkiye, konusunda profesyonel, yerli-yabancı fikir lideri ve otoriteler ile danışmanlarını 12 Ekim'de Bostancı Green Park Otel’de buluşturuyor. "Portföy yönetimi" başlıklı eğitimi, 11 yıldır RE/MAX'taki başarılarıyla gayrimenkul danışmanları arasında efsaneleşmiş Angelo Fradera verecek.

  


RE/MAX Türkiye tarafından düzenlenecek "portföy yönetimi" odaklı eğitim ile Re/max franchise'larının ve gayrimenkul danışmanlarının motivasyonunun artırılması ve bilgilerinin tazelemesi amaçlanıyor. Türkiye genelindeki tüm Re/max gayrimenkul danışmanlarına sağlanan bu eğitimde; "bugünün piyasasında doğru portföy alım-satımı nasıl olmalı",  "portföy alırken yaşanan zorluklar ve bu zorlukların nasıl aşılabileceği", " doğru portföy yönetiminin gelire yansıması", "gayrimenkul sektöründe daha fazla gelir elde etmenin püf noktaları" gibi konular ele alınacak.


Gayrimenkul danışmanlarının hem iş hacimlerine hem de kendi kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitim, Canada'da RE/MAX Franchise'ı olarak büyük başarılar elde etmiş, gelirini yıldan yıla ciddi oranlarda artırarak çok sayıda ödül almaya hak kazanmış Angelo Fradera tarafından verilecek.


Gayrimenkul sektörünün lideri Re/max’ın eğitimleri ile ilgili bilgi almak ve Re/max’a katılmak için   www.remaxekatilin.com  web sitesini veya size yakin bir remax ofisini ziyaret edebilirsiniz. 






Angelo Fradera Kimdir?


İspanya’da doğumlu Angelo Fradera, 30 yıldır Almanya’da yaşamaktadır. Mimarlık ve inşaat üzerine tecrübesi ile bir dönem Re/max Portekiz’in eğitim direktörlüğünü yapan Angelo Fradera ve Portekiz’de satış verimliliğinin artışına büyük katkı sağlamıştır.11 yıldır RE/MAX'ta gayrimenkul danışmanlığı yapmakta olan Angelo Fradera, gayrimenkul sektöründeki uzun kariyer yaşantısı boyunca gayrimenkul satışında mükemmel performans gösteren kişilere sunulan pek çok sayıda ödüle layık görülmüştür.


MLS Madalyon Klüp Üyeliği'ni 1999’a kadar her yıl almayı başarmıştır. En iyi performans gösteren, en üst düzeydeki Gayrimenkul Danışmanlarına "Greater Vancouver Gayrimenkul Birliği" tarafından verilen bir ödüldür. Fradera, 1992 yılında satışta “uzman” derecesinde bu ödülü almaya hak kazanmıştır.Angelo Fradera, Vancouver’daki bütün en iyi Gayrimenkul Danışmanları arasındaki ilk %2’lik dilim içindedir.


Ödüllerinden bazıları:


Hall of Fame Üyeliği... RE/MAX International tarafından verilen en değerli ödül (41 ülkedeki 70.000’i aşkın gayrimenkul danışmanından en iyi olanların % 2’sinin alabildiği bir ödül)


President’s Klüp Üyeliği, (1988–1999) (RE/MAX International)


100% Klüp Üyeliği, (1989–1999) (RE/MAX International)


1 Numaralı Satış Uzmanı, (30’u aşkın Gayrimenkul Danışmanının çalıştığı bir ofiste) (Royal LePage)


Mükemmellik Ödülü Üyeliği, (Royal LePage tarafından en fazla üretim yapan Gayrimenkul Danışmanlarına veriliyor)  (Royal LePage)



Geri Dön