20 / 04 / 2024

RE/MAX Türkiye'nin ilk akıllı gayrimenkul ofisini Ataşehir'de açtı!

RE/MAX Türkiye'nin ilk akıllı gayrimenkul ofisini Ataşehir'de açtı!

Gayrimenkul sektöründeki başarılarıyla tanınan RE/MAX, Türkiye’debüyümeye devam ediyor. Türkiye’nin ilk “akıllı” gayrimenkul ofisinin Ataşehir’de hizmete açılmasıyla gayrimenkul sektöründe kalite yarışı başladı.



RE/MAX Türkiye’nin yeni ofisi Ataşehir’de açıldı. İstanbul Anadolu yakasının gelişmeye devam eden bölgesi Ataşehir’in merkezinde bulunan RE/MAX Deha, konut ve ticari gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek. 450 m²’lik modern ofis alanında, teknolojik alt yapısı ile akıllı ofis konseptine uygun dizayn edilen RE/MAX Deha, yaklaşık 30 kişilik kadrosuyla, Türkiye’nin en büyük gayrimenkul ofisleri arasında yer alıyor.


Sibel Çiçek ve Metin Çiçek tarafından kurulan RE/MAX Deha, gayrimenkul, mortgage,sigorta, vergi ve hukuk alanlarında entegre hizmetler sunacak. Metin Çiçek: “Ofisimizde müşteri memnuniyetinden daha önemli bir kavram yok. Bulunduğumuz sektörün kalite standartlarını yukarı çekmek için buradayız. Gayrimenkul alanındaki en güncel hizmetleri, en hızlı, sorumluluk bilinci içinde, kaliteli bir insan gücüyle müşterilerimize sunacağız” şeklinde konuştu.


Gayrimenkul Danışmanlarına yönelik sürekli eğitimlerin düzenlendiği RE/MAX Deha içinde ayrıca 500 güncel mesleki kitaptan oluşan bir kütüphane bulunuyor. Bu kütüphaneden tüm ofis çalışanları dilediğince yararlanabiliyor.


Dünyanın 97 ülkesinde faaliyet gösteren RE/MAX, kurulduğu günden bu yana yeni iş kurmak isteyen girişimcilere fırsatlar sunuyor. Dünya genelinde 100 bin Gayrimenkul Danışmanına erişen RE/MAX, büyümeye devam ediyor.



Geri Dön