29 / 03 / 2024

RE/MAX Türkiye’nin ücretsiz kariyer semineri 28 Ekim'de!

RE/MAX Türkiye’nin ücretsiz kariyer semineri 28 Ekim'de!

RE/MAX Türkiye, girişimciliği teşvik edici çalışmalarını sürdürüyor. RE/MAX Türkiye bu kapsamda sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz kariyer semineri düzenliyor.



Profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmetleri ile çalışmalarını sürdüren RE/MAX Türkiye,sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz kariyer semineri düzenliyor.

 

RE/MAX Türkiye'nin girişimcilere yönelik düzenleyeceği ücretsiz kariyer seminer 28 Ekim 2017 Cumartesi günü 13.00-16.30 saatleri arasında The Marmara Taksim Hotel’de gerçekleşecek. 

 

Girişimciler için düzenelencek olan seminerde eğitmen Barış Kılıçarslan, sektörde çalışmaya yönelik bilgilendirmeler yapacak. 

 

RE/MAX hakkında:
1973 yılında kurulan ABD merkezli RE/MAX, bugün dünyanın en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumudur. 100’ün üzerinde ülkede, yaklaşık 6 bin 500 franchise ofisinde görev yapan 115 binin üzerinde gayrimenkul danışmanı bulunmaktadır. 1997 yılında faaliyete geçen RE/MAX Türkiye, ülke genelindeki ofisleri ile profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. 260’tan fazla franchise ofisinde 3 bin 350’yi aşkın gayrimenkul danışmanı ile çalışmalarını sürdüren RE/MAX Türkiye, kendi işini kurmak isteyen girişimcilere önemli fırsatlar sunmaktadır.

 


Geri Dön