28 / 03 / 2024

RE/MAX Türkiye eğitim

RE/MAX Türkiye eğitim

RE/MAX Türkiye, gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz seminer düzenliyor.

RE/MAX Türkiye’nin ücretsiz kariyer semineri 28 Ekim'de!

RE/MAX Türkiye, girişimciliği teşvik edici çalışmalarını sürdürüyor. RE/MAX Türkiye bu kapsamda sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz kariyer semineri düzenliyor.

Japon deprem uzmanı yine uyardı: Türkiye'deki yapıların yüzde 50'sinin yenilenmesi gerekli

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Türkiye için kentsel dönüşüm uyarısında bulunarak açıklama yaptı. Buna göre, Moriwaki, Türkiye'deki yapıların yüzde 50'sinin yenilenmesi gerektiğini kaydederek, "Bunun için Japonya'dan 2 firmayı Türkiye'ye getirttim." diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Türkiye’nin en yüksek konut getirisine sahip ilçe Mamak oldu!

ENDEKSA verilerine göre; Mamak Türkiye’nin en yüksek konut getirisi oranına sahip ilçesi olarak belirledi.

Cantekin Dinçerler kimdir? Eğitim ve kariyeri nedir?

Cantekin Dinçerler kimdir? Cantekin Dinçerler 'in kim olduğu, eğitimi hangi alanda çalışmalar yürüttüğü ve şu anda nerede göre aldığı, kariyeri araştırılan konular arasında. Cantekin Dinçerler kimdir ve nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Türkiye, EURO 2032’den ne kadar kazanacak? Açıklanan tutar resmen dudak uçuklattı!

Türkiye ve İtalya, EURO 2032’yi birlikte düzenleyecek. Her Avrupa Şampiyonası büyük bir gelir kapısı olurken, 2 milyar euroluk rekorun da gelecek yıl kırılması bekleniyor. İvmeye göre 2032, Türkiye ve İtalya 2 milyar eurodan fazla gelir sağlayacak.

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Bilgin tarafından kuruldu.

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Türkçe öğretmenleri 2023'te ne kadar alacak?

Yeni yıla sayılı günler kala asgari ücretin ne olacağı beklenirken, Türkçe öğretmenleri 2023 yılında maaşlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Yılda iki kere zam yapılan öğretmen maaşları derecelerine göre belirleniyor. Türkçe Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?

Altında 9 sene sonra bir ilk yaşanıyor! İsviçre'den Türkiye'ye altın ihracatı rekor kırdı

Altın ihracatında 9 senenin ardından bir ilk yaşanıyor. İsviçre'nin Türkiye'ye altın ihracatı Nisan 2013'ten bu yana görülen en yüksek seviyeye ulaştı.

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX Global'in verdiği ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction” RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. Söz konusu bu ödülü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi olan Hasan Can, 20 yıl önce hayalini kurduğu ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadığını

İran Türkiye’ye doğalgazı kesti! İşte nedeni!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ), yaptığı açıklamaya göre, İran-Türkiye Doğal Gaz Boru Hattından 2 - 9 Ekim arasında gaz akışının duracağını bildirdi.

Türkiye'ye altın ihracatı son 9 yılın zirvesinde

Ağustos ayında Haziran 2013 yılından bu yana İsviçre'den Türkiye'ye altın ihracatının görülen en yüksek seviyeye yükseldiği belirtildi. Bugün altının ons fiyatı önceki kapanışının 0,3 altında 1674 dolardan işlem gördü.

TOGG'un yola çıkmasına kısa bir süre kala Türkiye'den sürpriz hamle! İşbirliğine gidecek

Türkiye'nin ilk yerli elektrikli otomobili TOGG yıl sonunda üretilerek bantlardan inecek. Geçtiğimiz günlerde otobandaki deneme testi görüntüleri ilgi uyandıran TOGG, sürpriz bir adımla işbirliğine gidecek. İşte detaylar...

Türkiye'de kişi başına düşen araba sayısı ne kadar? Avrupa'da kişi başına düşen araba sayısı ne kadar?

Türkiye'de kişi başına düşen araç sayısı merak ediliyordu. Avrupa ülkeleriyle de araç sayısı konusunda kıyaslamalar yapılıyordu. İşte Avrupa Birliği İstatistik Ofisi'nin verilerine göre hem Türkiye'de hem de Avrupa'da kişi başına düşen araç sayısı...

RE/MAX Türkiye eğitim Haberi

RE/MAX Türkiye eğitim

Girişimciliğe teşvik edici çalışmalarına devam eden RE/MAX Türkiye’nin düzenlediği ve katılımın ücretsiz olduğu sertifikalı seminer, 29 Eylül 2018 Cumartesi günü 12.00-16.00 saatleri arasında Bostancı Dedeman Otel’de gerçekleşecek.  

Etkinlikte, çok kazanan danışmanların eğitmeni Barış Kılıçarslan, sektörde çalışmaya ve başarıya yönelik önemli ipuçları verecek.

Gayrimenkul sektöründe kalıcı olmanın yolları, doğru hedef belirleyerek hedefe ulaşmak ve doğru alıcı-satıcı ile çalışmak gibi başlıkların değerlendirileceği seminere, halen sektörde görev yapan ya da kendi işini kurarak görev yapmayı planlayan herkes...