25 / 04 / 2024

Endeksa'dan emlak danışmanlarına 'Dijital Dünyada Müşteri Kazanma' eğitimi!

Endeksa'dan emlak danışmanlarına 'Dijital Dünyada Müşteri Kazanma' eğitimi!

Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksa, yoğun ilgi gören online eğitimlerini sürdürüyor. Endeksa, sponsor olduğu bu eğitim ile emlak danışmanlarına destek olmayı hedefliyor. 



Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksa, yoğun ilgi gören online eğitimlerini sürdürüyor. Sektörün önde gelen eğitmenlerinden Evren Topal tarafından verilecek eğitim 9 Haziran saat 21:00’de online olarak düzenlenecek. Topal, dijital dünyada müşteri kazanmanın ve müşterileri markaya bağlı tutmanın yollarını anlatacak.

Emlak danışmanlarına online destek

Koronavirüs salgını, pek çok sektörde olduğu gibi gayrimenkul sektöründe de uzun süredir gündemde olan dijital dönüşüme daha hızlı bir şekilde alışmamıza sebep oldu. Bu yeni düzende dijital dünyanın dinamiklerini anlamak ve bunlara adapte olmak çok önemli hale geldi. Endeksa, sponsor olduğu bu eğitim ile emlak danışmanlarına destek olmayı hedefliyor. 

Dijital dünyada müşteri kazanmanın yolları anlatılacak

Dijital dünyada müşteri kazanmanın ve müşterileri markaya bağlı tutmanın yollarının konuşulacağı bu eğitim sektörün önde gelen eğitmenlerinden Evren Topal tarafından verilecek.  Ankara  Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezunu Evren Topal, Globya Information Technology Grubu’nda yöneticilik yaptıktan sonra kariyerini Remax’ta gayrimenkul danışmanı olarak sürdürdü. 

Uzmanlık alanı ve müşteri takibi konusunda ödüllü isim

Evren Topal, Gayrimenkul Danışmanlığının, bölge/şehir gözetmeksizin her yerde başarı ile yapılabileceğini gösterdi. Uzmanlık alanı ve müşteri takibi konusunda başarılı bir Danışman olarak ismini ödül listelerine yazdırdı. Dijital platformlarda Gayrimenkul Pazarlama konusunda uzmanlaşmak için Dijital Pazarlama / Dijital Yazarlık eğitimlerine katıldı. Topal, halen Remax Türkiye’de eğitmen olarak kariyerini sürdürüyor. 

Gayrimenkul danışmanlarına ücretsiz eğitim

Gayrimenkul danışmanlarına ücretsiz olan eğitim 9 Haziran saat 21:00’da online olarak yapılacak. Katılımın ücretsiz, kontenjanın sınırlı olduğu eğitime katılım için gayrimenkul danışmanlarının kayıt yaptırması gerekli.

Binlerce emlak profesyoneli Endeksa ile işini genişletiyor!


Geri Dön