20 / 04 / 2024

Emlak değeri en çok artan ilçe Bahçelievler!

Emlak değeri en çok artan ilçe Bahçelievler!

Bugün 1 milyona yaklaşan nüfusu ile İstanbul'un cazibe merkezi olan Bahçelievler'de son yıllarda birbiri ardına rezidanslar yükselirken, holdinglerin de merkezlerini taşımak için yarıştığı ilçe oldu.



Alışveriş merkezlerinin yoğun olduğu ilçe, ülke ve dünya marka mağazaları ve 5 yıldızlı otellere ev sahipliği yaparken, Eğitim ve sağlığın en önemli unsurları olan özel ve devlet üniversiteleri ile özel hastaneler de Bahçelievler'i adeta mesken tutmuş durumda. Yapılan bir ankete göre, İstanbul'un 782 mahallesi arasında emlak değeri en çok artan mahalleler arasında ilk 5'te Bahçelievler'in 3 mahallesi bulunuyor. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM


Bahçelievler'i değişen dünyanın ve gelişen Türkiye'nin ritmine yaraşır bir şehir yapmaya gayret ettiklerini belirten Belediye Başkam Osman Develioğlu;

"Yönünü Avrupa Birliğine dönmüş Türkiye'mizde, vizyonumuzu geleceğin baş döndürücü değişimi üzerine inşa ediyoruz. Modern kent yaşamı için kentsel çalışmalarımız sürüyor. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 6306 sayılı yasanın çıkmasından önce başladı. 2004 yılından günümüze kadar yaklaşık olarak 5000 adet yeni yapı ruhsatı verildi. Bu süreçte yaklaşık 2000 bina yıktırılarak yeniden yapıldı. 27000 binaya sahip Bahçelievler'de, dönüşüme kendi iradesiyle hız veren bina sahiplerine, alt yapı çalışmalarımızla destek veriyoruz. İstanbul'da emlak değeri en çok artan ilçe Bahçelievler'dir. Yapılan ankette emlak değeri artan 5 mahalleden 3'ü bizim ilçemizde bulunuyor. Biz İstanbul'un yükselen değeriyiz. " dedi.



Türkiye






Geri Dön