19 / 04 / 2024

Emlak İstasyonu İzmit'te açılıyor!

Emlak İstasyonu İzmit'te açılıyor!

Franchise sektöründe hizmet veren Emlak İstasyonu Brokerlığını Adnan Mercimek’in yapacağı yeni franchise ofisi İzmit’te açılıyor. Emlak İstasyonu Franchise Koordinatörü Erkan Bayrak; Emlak İstasyonu ile ilgili açıklama yaptı.



Franchise sektöründe hizmet veren Emlak İstasyonu Brokerlığını Adnan Mercimek’in yapacağı yeni franchise ofisi İzmit’te açılıyor.

 

Emlak İstasyonu Franchise Koordinatörü Erkan Bayrak;  Emlak İstasyonu ile ilgili açıklama yaptı. Bayrak şunları söyledi; "Türkiye'de Emlakçılığın ruhu bambaşkadır. Bizler bu sektöre ömrümü adamış gönüllüler olarak şimdi bir araya geliyor ve geleneksel emlak sistemimiz ile kurumsal profesyonel standardizasyonu güvenle birlikte bir araya getirerek yepyeni bir emlakçılık sisteminin temelini atıyoruz. Türkiye genelinde mahallesinden başını dışarıya çıkartamamış ancak gönlü emlak için, sürekli gelişim için, başarı için çarpan herkes çok yakında bu markanın çatısı altında toplanacak. Uluslararası firmalara büyük paralar ödeme dönemi Emlak İstasyonu ile sona eriyor. Franchise şimdi Çin işi gibi sudan ucuz, Amerikan işi gibi kaliteli, Türk işi gibi insancıl, bizden olan bir marka ve emlakçıyı global rakipler karşısında dimdik tutacak, sektörü yukarılara taşıyacak ’’dedi’’




Geri Dön