26 / 04 / 2024

R'estate Center Şubat 2014'te açılıyor!

 R'estate Center Şubat 2014'te açılıyor!

Markalı konut projelerini adeta bir fuar günü hergün aynı çatı altında buluşturacak R'estate Center, Şubat 20U'te açılıyor. İstanbul Astoria'daki R'estate Center her gün sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında açık olacak...



Markalı konut projelerini adeta bir fuar günü hergün aynı çatı altında buluşturacak R'estate Center, Şubat 20U'te açılıyor. İstanbul Astoria'daki R'estate Center her gün sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında açık olacak Gayrimenkul sektörünün yeni buluşma adresi olarak planlanan R'estate Center, gayrimenkul almak isteyenlerin birçok markalı emlak projesini bir arada görmelerini ve incelemelerini sağlayacak, karar vermelerinde yönlendirici olacak. 


Ziyaretçiler sadece gayrimenkul projelerini incelemekle kalmayacak, merkezde yer alacak banka şubelerinden kredi olanaklarını, ilgili birimlerden yasal mevzuata ilişkin bilgileri, satmak istedikleri gayrimenkulle ilgili değerleme ve satış kolaylıkları sağlanması gibi konulardan da yararlanacak. 


Fikir TURYAP patronundan Gayrimenkul Tanıtım ve Satış Merkezi olarak olası emlak alıcılarının ayağına müteahhitleri getirecek olan proje fikri ise TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay tarafından oluşturuldu. Projeyi emlak alanında bir devrim olarak nitelendiren Sarıbay, "Bu proje ile konut ve ofis üreticilerinin şehir merkezinde ofisi oluyor. Müteahhitler müşterilerinin ayağına geliyor" dedi. 


Posta Gazetesi 


Geri Dön