25 / 04 / 2024

Emlak Konut Alemdağ'a kolej kalitesinde okul yaptı!

Emlak Konut Alemdağ'a kolej kalitesinde okul yaptı!

İstanbul Çekmeköy Alemdağ'da Emlak Konut tarafından yapılıp Milli Eğitim'e teslim edilen 28 derslikten oluşan Alemdağ Emlak Konut İlkokulu 21 Ekim'de resmi olarak ders başı yaptı...




İstanbul Çekmeköy Alemdağ'da Emlak Konut tarafından yapılıp Milli Eğitim'e teslim edilen 28 derslikten oluşan Alemdağ Emlak Konut İlkokulu 21 Ekim'de resmi olarak ders başı yaptı. Alemdağ Emlak Konut İlkokulu çoğu kolejlerde bulunmayan özelliklere sahip. Okulun 28 dersliği, basketbol ve voleybol sahası, geniş çok amaçlı kapalı spor salonu, anasınıfı fen laboratuarı, kütüphanesi, akıllı tahtaları, resim atölyesi, revir alanı, müzik odası bulunuyor. Bu okulun en belirgin özelliği ise kantin olmaması. Bu özelliği diğer oklullara örnek teşkil edecek nitelikte. Bu okulda kantin yok, iki tane yemekhane var. Özel bir yemek şirketi tüm mutfak ekipmanları ile mutfak kurdu. 


Okulda sabah kahvaltısı ile öğlen 4 kap sıcak yemek veriliyor. Ayrıca okulun belli yerlerinde de su sebili mevcut. Su, bu yemek şirketi tarafında veriliyor. Bu sayede çocuklar beslenme çantası ve suluk taşımıyorlar. 


Günboyu


Geri Dön